• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 125cc Αγώνας: Ο Vinales πρώτος
Ο Terol ήταν 5ος, ο Σίσσης 20ος.
Νέα 23/10/2011 - 10:04

Ο προτελευταίος αγώνας της χρονιάς στα 125cc επεφύλασσε εκπλήξεις. Νικητής στην Μαλαισία ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) που κέρδισε στον αγώνα έπειτα από έντονη μονομαχία τόσο με τον Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany), όσο και με τονJohann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo).

 

Ο Vinales ο οποίος ξεκίνησε από την 7η θέση της εκκίνησης έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και πήρε την τρίτη νίκη του για φέτος. Πίσω του, με διαφορά μόλις 0.354 δευτερόλεπτα ήταν ο Cortese και τρίτος ο Zarco ο οποίος επίσης έκανε τον καλύτερο αγώνα του ως τώρα. Ο Γάλλος εκκίνησε από την 15η θέση αλλά με έντονη προσπάθεια βρέθηκε τρίτος και πλέον είναι 20 βαθμούς πίσω από τον Nicolas Terol (Bankia Aspar), τον μεγάλο του αντίπαλο στην μάχη για τον Τίτλο. Έτσι η έκβαση αυτού θα κριθεί στην Βαλένθια.

 

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Hector Faubel (Bankia Aspar), εμπρός από τον ομόσταυλό του τον Terol που ήταν πέμπτος. Ο Terol εκκίνησε καλά και στο τέλος του πρώτου γύρου είχε ήδη δημιουργήσει διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον δεύτερο. Όμως οι Cortese, Faubel και Vinales κατάφεραν να κρατηθούν κοντά του ενώ σε αυτούς σύντομα προστέθηκε και ο Zarcο.

Η πίεση που του ασκούσαν ήταν τέτοια ώστε στον τελευταίο γύρο ανάγκασαν τον Terol να χάσει τον ρυθμό του και παραλίγο να πέσει από την μοτοσυκλέτα του. Αυτή η κακή στιγμή τον έφερε στην πέμπτη θέση.  

 

Έκτος τερμάτισε ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) ενώ έβδομος ήταν ο Zulfahmi Khairuddin (AirAsia-SIC-Ajo) ο οποίος έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα ως τώρα για τον ίδιο και αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jakub Kornfeil (Ongetta-Centro Seta), Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica) και Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport).

 

Ο Θανάσης –Arthur– Σίσσης (TT Motion Events Racing) έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση μόλις στην πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Τερμάτισε στην 20η θέση, εμπρός από τον έμπειρο Taylor Mackenzie (Phonica Racing), γιο του Nail Mackenzie, από τον οποίο οι Βρετανοί περιμένουν πολλά.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2 Αγώνας: Ο Luthi κέρδισε

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: O Stoner ξύπνησε καλά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα