• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: O Stoner ξύπνησε καλά
Στην 2η θέση ο Pedrosa, 13os o Rossi
Νέα 23/10/2011 - 07:28

O Casey Stoner έκανε το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας με την 1η θέση στο Ζέσταμα, με χρόνο 2:02.338, σε μια πίστα χωρίς καλή πρόσφυση και με την θερμοκρασία ήδη στους 33ο Κελσίου και αυτήν της ασφάλτου στους 52, παρά το ότι μιλάμε για 12 το μεσημέρι στην Μαλαισία. Ο Αγώνας θα γίνει στις 4 το απόγευμα και η πιθανότητα τροπικής βροχής είναι αρκετά μεγάλη, οπότε όλα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. 

Ο Dani Pedrosa που κυριάρχησε το προηγούμενο διήμερο, βλέπει για πρώτη φορά κάποιον να είναι μπροστά του και μάλιστα με διαφορά 0.272 του δευτερολέπτου. Βέβαια στο Ζέσταμα οι μοτοσυκλέτες είναι βαριές αφού συνήθως όλοι δοκιμάζουν το set up της εκκίνησης, με φουλ βενζίνη στο ρεζερβουάρ και έτσι δεν ξέρουμε αν ο Ισπανός έχει τις ρυθμίσεις για να πάει καλύτερα στο 2ο μισό του Αγώνα.

Ο Hiroshi Aoyama έφερε την δορυφορική του Honda στην 3η θέση, για να δώσει στην Ιαπωνική εταιρία άλλη μια χαρά αυτό το τριήμερο και να δείξει ότι η πίστ αυτή και του αρέσει και του ταιριάζει.

Ο Nicky Hayden είναι και πάλι η πρώτη Ducati, στην 4η θέση, μπροστά από τον Alvaro Bautista και την Suzuki που δείχνουν και εδώ δυνατός συνδυασμός.

Ο Colin Edwards είναι η πρώτη Yamaha, με τον Ben Spies να πείθεται από την ομάδα να μην τρέξει και να γίνει τελείως καλά, εν όψη Valencia και πρώτου επίσημου τεστ που ακολουθήσει εκεί.

Ο Valentino Rossi ξαναγύρισε στις κακές επιδόσεις και τις μεγάλες διαφορές και είναι μόλις 13ος με 1.6'' χρόνο πάνω από αυτόν του Stoner. O Valentino έδειξε να μην έχει κέφια, σε αντίθεση με αυτό που δήλωσε για το πρωί του Σαββάτου: “Σήμερα ξύπνησα καλά”, όπως χαρακτηριστικά είπε χθες.

 

Δείτε τα αποτελέσματα του Ζεστάματος στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang 125cc Αγώνας: Ο Vinales πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Μέγαρα: Κατατακτήριες τελευταίου Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα