• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ: Στο βάθρο της ΟΡΕΝ ο Αχτύπης
Το Δελτίο Τύπου της ομάδας του Αχτύπη Διονύση (MEDICAL RACING TEAM)
Νέα 29/10/2011 - 14:40

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στα Μέγαρα στις 23 Οκτωβρίου ανήκει στην ιστορία. Η Medical Racing Team έδωσε και πάλι το παρόν, με έναν όμως μόνο οδηγό, μιας και ο Κώστας Καριπίδης δεν συμμετείχε λόγω του τραυματισμού του στον προηγούμενο αγώνα των Σερρών.

Μία λοιπόν συμμετοχή στην κατηγορία OPEN: Ο Διονύσης Αχτύπης (Νο 11), επεμβατικός καρδιολόγος με το BMW S1000RR.

Οι προσπάθειες όλου του τριημέρου στέφθηκαν από επιτυχία!

Αυτό φάνηκε από την Παρασκευή όταν με τα μεταχειρισμένα λάστιχα από τις Σέρρες, ο χρόνος κατέβηκε στο 1:02,5! Το Σάββατο στα χρονομετρημένα ο χρόνος κατέβηκε στο 1:02,2! Αυτός ο πολύ καλός χρόνος με έφερε 7ο στην εκκίνηση!!!

Ο συναγωνισμός σκληρός! Ήμασταν 4 οδηγοί από 1:02,0 μέχρι 1:02,2!

Τα πράγματα στον αγώνα της Κυριακής πήγαν ακόμα καλύτερα! Ύστερα από μια πολύ καλή εκκίνηση και μια ωραία «μάχη» περίπου για τον μισό αγώνα με τον Γιώργο Κυπραίο (2η θέση), βρέθηκα να τερματίζω 3ος με καλύτερο χρόνο 1:01,485 και σταθερό γυρολόγιο στο 1:01 και 1:02!

Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, τόσο από πλευράς χρόνων όσο και θέσης τερματισμού!

 

Με την ευκαιρία, τώρα που τελείωσε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας μοτοσυκλετών που διοργάνωσε ο ΣΟΑΜ για το 2011 και χωρίς να υπάρξει ούτε μια γρατσουνιά σε μένα ή στη μοτοσυκλέτα μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτή μου την προσπάθεια.

Πρώτα απ’ όλα, τον μοναδικό «χορηγό» μου (εκτός της Intramoto με την χορηγία – έκπτωση στα ελαστικά Pirelli που χρησιμοποιούσε η κατηγορία OPEN), την οικογένειά μου, για τα έξοδα στα οποία την υπέβαλα αλλά και για την συνεχή και ουσιαστική στήριξη που μου προσέφερε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Ψυχογυιό για την ανεκτίμητη υποστήριξή του ως μέντορας – δάσκαλος σαν αγωνιζόμενος – πρωταθλητής που είναι, και ως τεχνικός – manager της αγωνιστικής του ομάδας «Ψυχογυιός Tyres Racing Team» στην οποία συμμετείχα το δεύτερο ήμισυ του πρωταθλήματος.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την BMW Παναγιωτόπουλος ΑΕ για την συντήρηση της μοτοσυκλέτας μου, τον Σταύρο Γεωργακόπουλο (VGR team) για την άψογη δουλειά του στις αναρτήσεις, τον Χρήστο Μόνο (Moto Technology) για την πολύ καλή δουλειά στη διαχείριση καυσίμου, καθώς και τον Θοδωρή Καποδίστρια για την καλλιτεχνική του επιμέλεια και την βαφή των πολυεστερικών.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άκη Γεωργόπουλο (Georgopoulos Racing) που με υποστήριξε από κάθε άποψη στο πρώτο μισό του 2011, όταν η απειρία και το άγχος μου ήταν στα ύψη!

Τελειώνοντας, η Medical Racing Team θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους, φίλους ή μη, που μας στήριξαν ερχόμενοι στις πίστες και στα αεροδρόμια για να μας δουν να «ταλαιπωρούμαστε» και εννοείται όλους μας τους συναθλητές για τις ευχάριστες στιγμές που περάσαμε μαζί!

Ευχόμαστε σε όλους καλό χειμώνα και για το 2012; Οψόμεθα!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Hayes στην θέση του Edwards στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

O Marco γύρισε στο σπίτι του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα