• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο SYM Wolf 250i
Η άγρια ομορφιά της SYM!
Τεστ-Μοντέλα 04/11/2011 - 16:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ένας «Λύκος» έκανε την εμφάνισή του στην αγορά. Το Wolf 250i, ήρθε για να προκαλέσει το ενδιαφέρον όσων συχνάζουν στα λημέρια των naked μοτοσυκλετών. Με μυώδεις γραμμές σχεδίασης και εντυπωσιακές επιδόσεις στο δρόμο, το Wolf 250i είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει την καθημερινή «ζούγκλα»!

 

Η άγρια ομορφιά της SYM

Η σχεδίαση του Wolf 250i χαρακτηρίζεται από έντονες επιθετικές γραμμές, προσφέροντας μια αίσθηση υπεροχής και αυτοπεποίθησης στον αναβάτη. Στο εμπρός τμήμα, την προσοχή θα τραβήξει ο τριγωνικός προβολέας, χαρίζοντας μια άγρια sport εμφάνιση στην μοτοσυκλέτα. Τα πλαϊνά πλαστικά καλύμματα αιχμηρής σχεδίασης, οδηγούν τον αέρα κατευθείαν στο ψυγείο και τον κινητήρα και προσδίδουν επιπλέον όγκο στο Wolf, δίνοντας την αίσθηση ότι πρόκειται για μοτοσυκλέτα μεγαλύτερων κυβικών εκατοστών.

Η καρίνα έρχεται να βελτιώσει την αεροδυναμική της και να αναδείξει τον δυναμικό σχεδιασμό της. Το πίσω μέρος έρχεται να συμπληρώσει το μοντέρνο σύνολο της μοτοσυκλέτας που ξεχωρίζει χάρη στην αιχμηρή ουρά με το κομψό φωτιστικό σώμα τύπου LED.  

 

Ζει ανάμεσά μας

Εύκολη «λεία του Λύκου» θα αποτελέσουν οι πόλεις. Ευέλικτος και γρήγορος, θα κινηθεί έξυπνα στο χώρο αφήνοντας τους υπόλοιπους παγιδευμένους στην κίνηση. Η ακτίνα δράσης του όμως, δεν περιορίζεται στην πόλη. Το Wolf 250i θα προκαλέσει την επιθυμία σας και για σύντομες αποδράσεις.

 

Δείχνει τα δόντια του

Με ένα νέο σύγχρονο κινητήρα, ο «Λύκος» της SYM προσφέρει ένα εξαιρετικό πακέτο ιπποδύναμης και ροπής. Η ψυχή του Wolf 250i είναι ένας 4βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας 250cc με αντικραδασμικό στρόφαλο που αποδίδει 26 ίππους στις 7,500 σ.α.λ. Η ειδική κατεργασία κεραμικής επίστρωσης του κυλίνδρου, εγγυάται για τη μακροζωία του κινητήρα.

Καθαρότερα καυσαέρια και εξαιρετική οικονομία καυσίμου (2,44lt/100km) επιτυγχάνονται χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία ψεκασμού καυσίμου (E.F.I.) και τον τριοδικό καταλύτη με αισθητήρα O2.

 

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Οι προθέσεις του Wolf 250i αποκαλύπτονται μέσα από μία καλαίσθητη LCD οθόνη που ξεχωρίζει χάρη στον ιδιαίτερο μπλε φωτισμό της. Διαθέτει ψηφιακό ταχύμετρο και ψηφιακή ένδειξη ταχυτήτων και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με μια ματιά. 

Το εντυπωσιακό σύστημα φρένων τύπου «μαργαρίτα» του Wolf 250i, αποτελείται από ένα μεγάλο εμπρόσθιο δίσκο 288mm με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες και πίσω δισκόφρενο 222mm, προσφέροντας σταθερή και ελεγχόμενη πέδηση. Επιπλέον, οι μανέτες του συμπλέκτη και του φρένου διαθέτουν 4 θέσεις ρύθμισης για βελτιστοποίηση του χειρισμού.

Οι όμορφες ζάντες 17” από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, το πίσω ελαστικό πλάτους 140mm και η monoshock ανάρτηση διαδρομής 125mm, προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα στην μοτοσυκλέτα, ξεπερνώντας αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. 

 

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Αθήνα: Θησέως 309, τηλ. 210 9403880.

Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101.

Site: www.gorgolis.gr.

e-mail: sales@gorgolis.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki V-Strom 650 ABS

« Προηγούμενο άρθρο

Η MV AGUSTA F3 675 έτοιμη για την SUPERSPORT

Χορηγοί