• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda Crosstourer 2012
Περισσότερο άνετη και ευκολοδήγητη
Τεστ-Μοντέλα 09/11/2011 - 01:04

H νέα Honda Crosstourer 2012 παρουσιάστηκε στην έκθεση EICMA και προσέλκυσε τα βλέμματα των επισκεπτών. Η μοτοσυκλέτα διαφέρει από αυτή που είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο, καθώς είναι πιο μικρή, αλλά οι διαστάσεις της είναι παρόμοιες με αυτές των ανταγωνιστών της.

 

Ο V4 κινητήρας της έχει χωρητικότητα 1237cc και έχει ρυθμιστεί κατάλληλα ώστε να αποδίδει καλύτερα στις χαμηλές και τις μεσαίες στροφές. Σύμφωνα με την εταιρεία, η απόδοση της ισχύος είναι πιο ομαλή και κάνει την Crosstourer κατάλληλη για κάθε διαδρομή, μικρής ή μεγάλης απόστασης.

 

Διαθέτει το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Honda το οποίο έχει εξελιχθεί περισσότερο και έχει τρία προγράμματα λειτουργίας. Ένα ως χειροκίνητο και δύο ως αυτόματο, «D» (Drive) για κίνηση στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο και «S» (Sport) για καλύτερες επιδόσεις.

 

Το πλαίσιο της νέας Honda Crosstourer είναι αλουμινένιο και η ανάρτησή της έχει ρυθμιστεί για να είναι άνετη στα ταξίδια. Διαθέτει τρία δισκόφρενα και το σύστημα «Combined ABS» της Honda ενώ τα ελαστικά είναι διάστασης 110/80-R19 εμπρός και 150/70-R17 πίσω.

Επόμενο άρθρο »

H Moto3 της Ioda Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Η MV AGUSTA F3 675 έτοιμη για την SUPERSPORT

Χορηγοί