• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Paniga-λίτιδα στο Wrooom!
H Ducati 1199 Panigale έκλεψε την παράσταση και στις Άλπεις!
Νέα Αγοράς 15/01/2012 - 23:39

H Ducati Panigale 1199 δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τον κόσμο της μοτοσυκλέτας από πέρυσι, ειδικά μετά την ολοκληρωμένη στατική παρουσίασή της στο σαλόνι του Μιλάνου. 

Η νέα Superbike του Ιταλικού εργοστασίου, έκλεψε την παράσταση και στην Madonna Di Campiglio, με την παρουσία μιας 1199 Tricolore στον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης.

 

Όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της, από τον Valentino Rossi και τον Nicky Hayden, τους Claudio Domenicali, Filippo Preziosi, Vittoriano Guareschi, από τους ανθρώπους της Ducati, αλλά και τους περισσότερους δημοσιογράφους, ακόμη και την Art Director του περιοδικού MOTOGP WORLD Θέπη Καούρου, χωρίς βέβαια να λείψει ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης.

Ο φωτογράφος μας Gigi Soldano, που ήδη έχει φωτογραφήσει την μοτοσυκλέτα σε δράση, με οδηγό τον Vitto στην πίστα του Abu Dhabi, μας είπε τα καλύτερα. Ο ίδιος ο δοκιμαστής και μάνατζερ της Ιταλικής ομάδας στο MotoGP, μας μίλησε για μια εκπληκτική και εύκολη σχετικά μοτοσυκλέτα, που δεν έχει την σκληράδα της Desmosedici, ενώ ο Ingeniere Domenicali χωρίς άλλα σχόλια, μας ζήτησε τη γνώμη μας, αφού την οδηγήσουμε.

 

Και αυτό θα γίνει στα μέσα Φεβρουαρίου, μάλιστα με παρέα τον Troy Bayliss!! "Πανιγκαλίτιδα" λοιπόν στο Wrooom και όχι μόνο, αφού οι προπαραγγελίες είναι τρομερά πολλές, όπως μας αποκάλυψαν οι Ιταλοί!

 

Επόμενο άρθρο »

To νέο FIAT Panda επίσημο αυτοκίνητο του Wrooom

« Προηγούμενο άρθρο

GTS300i EVO, SYMαντική έκπτωση στην τιμή μετρητοίς!

Χορηγοί