• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To νέο FIAT Panda επίσημο αυτοκίνητο του Wrooom
O Rossi και όλοι οι άνθρωποι των ομάδων μετακινήθηκαν με το νέο Panda
Νέα Αγοράς 16/01/2012 - 00:30

Το νέο FIAT Panda, που εδώ και λίγο καιρό παρουσιάστηκε από την Ιταλική εταιρία και έχει κάνει αίσθηση για το σχεδιασμό του, μέσα και έξω, ήταν το Επίσημο Αυτοκίνητο του Wrooom 2012. 

Ένα Panda πήγε στο ελικοδρόμιο της Madonna Di Campiglio για να παραλάβει τον οδηγό της Ferrari Felippe Massa, όταν εκίνος προσγειώθηκε στο γνωστό χιονοδρομικό κέντρο των Ιταλικών Άλπεων.

Ένα άλλο Panda παρέλαβε τον Nicky Hayden και την φίλη του, από τον κοντινό σταθμότου τρένου στο Trento.

O Fernando Alonso έφτασε στο χιονοδρομικό με μια Ferrari FF, αλλά από κει και πέρα οι μετακινήσεις του έγιναν με το “μικρό” της Fiat, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να κινηθεί άνετα στους δρόμους του Campiglio.

Για τον Valentino Rossi και την μεγάλη παρέα του, που φιλοξενούσε στο σπίτι του εκεί, χρειάστηκαν τρία Fiat Panda που είχαν αρκετή δουλειά να κάνουν, αφού το σπίτι είναι σχετικά μακρυά από το κέντρο, δίπλα στην πιο μακρινή πίστα της μικρής πόλης.

 

Δύο από τα αυτοκίνητα που τις πρώτες μέρες χρησιμοποιήθηκαν για τις μετακινήσεις των υπόλοιπων στελεχών της Ferrari και της Ducati, ανέβηκαν στα 2,000 μέτρα υψόμετρο στο Chalet FIAT, όπου έγινε και ο καθιερωμένος Αγώνας Σκι του Wrooom.

Έτσι το νέο FIAT Panda έκλεψε την παράσταση και κέντρισε το ενδιαφέρον και των χιλιάδων χιονοδρόμων που βρέθηκαν την εβδομάδα της κορυφαίας αυτής εκδήλωσης στους Δολομίτες.

 

Επόμενο άρθρο »

Διάκριση για την BMW K 1600 GT

« Προηγούμενο άρθρο

Paniga-λίτιδα στο Wrooom!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα