• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Τριήμερες δοκιμές της Castrol Honda
Στο Philip Island
Νέα 18/01/2012 - 20:06

Η ομάδα της Castrol Honda βρίσκεται ήδη στο Phillip Island όπου ξεκίνησε τριήμερες δοκιμές. Οι Jonathan Rea και Hiroshi Aoyama θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν για πρώτη φορά την CBR1000RR Fireblade του 2012, για την οποία φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την παρουσίαση του μοντέλου.

 

Όπως έγινε γνωστό η Castrol θα παραμένει χορηγός της Honda ως το τέλος του 2013. Η εταιρεία πετρελαιοειδών χρησιμοποίησε την Ιαπωνική ομάδα ως «άρμα» πέρσι για την προώθηση της μάρκας «Power 1». Η συνεργασία των δύο έχει ξεκινήσει από το 1959 και επεκτείνεται τόσο σε εμπορικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

 

Ο Robert Watherston, Αγωνιστικός Διευθυντής μοτοσυκλετών της Honda Eυρώπης, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε χαρούμενοι που η Castrol αποφάσισε να συνεχίσει την μακροχρόνια συνεργασία με την Honda και ιδίως στο SBK. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την διετή ανανέωση της συμφωνίας ως το τέλος του 2013».

 

Από την μεριά του, ο Donald Smith, Διευθυντής Mάρκετινγκ της Castrol, επισήμανε:

«Χαιρόμαστε που επιβεβαιώνουμε την συνέχιση της μακρόχρονης συνεργασίας μας και υποστήριξης της Honda στους αγώνες μοτοσυκλετών. Το SBK είναι ιδανικό “έδαφος” για την εξέλιξη των προηγμένων λιπαντικών “Power 1” και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την συνεργασίας μας με τη Honda και στο μέλλον».

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε πλάνα από την πρώτη ημέρα δοκιμών της ομάδας στην Αυστραλία.

 

Hiroshi Aoyama
Hiroshi Aoyama

Επόμενο άρθρο »

SBK: Oι Salom και Mercado στην Pedercini

« Προηγούμενο άρθρο

O Cluzel εκτός Πρωταθλήματος Supersport

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα