• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Oι Salom και Mercado στην Pedercini
Θα είναι οι δύο αναβάτες της ομάδας
Νέα 18/01/2012 - 21:25

Όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός David Salom (φωτογραφία) και ο Αργεντινός Leandro «Tati» Mercado θα είναι οι αναβάτες της Pedercini Kawasaki για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Και οι δύο θα λάβουν μέρος στις δοκιμές που θα γίνουν τον Φεβρουάριο, τόσο στις ιδιωτικές (13-15/2) όσο και στο επίσημο τεστ (20-21/2).

 

Ο Salom γεννήθηκε στις 16/10/1984 στην Μαγιόρκα, έχει κερδίσει το Ισπανικό Πρωτάθλημα Supersport το 2006 και το 2007-2009 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport. Το 2009 έλαβε μέρος στο SBK με την Pedercini και το 2010 επέστρεψε στα Supersport όπου πέρσι τερμάτισε δεύτερος.

 

Ο Mercado γεννήθηκε στις 15/2//1992 στην Jesus Maria (Αργεντινή) και έχει κερδίσει το Πρωτάθλημα ΑΜΑ Supersport το 2009 και συμμετείχε και στα Superstock 600 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πέρσι συμμετείχε με την ομάδα της Pedercini στο Superstock 1000 FIM Cup και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Stock 1000.

 

Ο Donato Pedercini, ιδιοκτήτης της ομάδας, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συμφωνήσαμε με τους David Salom και Tati Mercado και χαίρομαι πολύ που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους και το 2012 στο SBK. O Mercato είναι νέος και ταλαντούχος και έχει πάθος. Ο Salom είναι νέος αλλά έχει ήδη κάποια εμπειρία και μεγάλο κίνητρο. Δουλεύουμε σκληρά για τις πρώτες δοκιμές στο Phillip Island καθώς και για το πρώτο τεστ της σεζόν».

 

Ο Salom δήλωσε σχετικά:

«Χαίρομαι πολύ που θα συμμετέχω με την Pedercini στο SBK του 2012. Γνωρίζω ότι είναι όλοι επαγγελματίες, ενθουσιώδεις και φιλόδοξοι. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Pedercini για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στην κατηγορία και ανυπομονώ για την νέα περιπέτεια».

 

Ο Mercado τόνισε μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι που έκανα αυτή την επιλογή και είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ με την Pedercini στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Από την αρχή της καριέρας μου θεωρούσα τo SBK τον απώτερο στόχο μου. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέρος μιας αφάνταστης ομάδας και που θα λάβω μέρος σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης χαίρομαι που θα έχω συναθλητή μου τον David, o οποίος είναι πεπειραμένος και θα με βοηθήσει στην αρχή».

Επόμενο άρθρο »

100 Ducati σε δημοπρασία!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Τριήμερες δοκιμές της Castrol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα