• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
100 Ducati σε δημοπρασία!
Θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό
Νέα 18/01/2012 - 22:06

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία δημοπρασιών «RM Auctions» θα δώσει σε πλειστηριασμό 100 μοτοσυκλέτες της Ducati οι οποίες άνηκαν σε έναν ιδιοκτήτη. Η συλλογή είναι γνωστή ως «Συλλογή Saltarelli» και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό στο «Grimaldi Forum» και θα διαρκέσει δύο ημέρες περισσότερο απ’ ό,τι ήταν προγραμματισμένο, για να έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν την προσφορά τους οι ενδιαφερόμενοι.  

 

Το «παρών» στην δημοπρασία θα δώσει και το εργοστάσιο και το Μουσείο της Ducati που θα διαθέσει για δημοπρασία κάποιες παλιές μοτοσυκλέτες της οι οποίες προέρχονται από το αγωνιστικό τμήμα της. Επίσης θα διατεθούν και πολλά αναμνηστικά, γνήσια προϊόντα του εργοστασίου.

 

Ο Gabriele Del Torchio, CEO και Πρόεδρος της Ducati Motor Holding, δήλωσε σχετικά:

«Χαιρόμαστε που ένας τόσο περίβλεπτος οίκος όπως η RM Auctions θα δώσει σε δημοπρασία την συλλογή Saltarelli με τις ιστορικές μοτοσυκλέτες της Ducati και είμαι περήφανος που αυτή θα συμπληρωθεί από κάποιες μοτοσυκλέτες του αγωνιστικού τμήματος της Ducati.

Οι φίλοι της εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικά κομμάτια από την ιστορία της εταιρείας, από την Ducati Cucciolo μέχρι μια Ducati Desmosedici του MotoGP».

 

Ο Carlo Saltarelli είναι ένας πρώην δοκιμαστής της Ducati, αγωνιζόμενος και αντιπρόσωπός της ο οποίος συλλέγει μοτοσυκλέτες της για 30 χρόνια. Στην συλλογή του περιλαμβάνονται μία Ex-Works Ducati 450 Desmo «Corsa» του 1970, μία Ex-Works Ducati 888 SBK του 1990 που την οδηγούσε ο Giancarlo Falappa και μία εργοστασιακή Ducati 750SS του 1973-74 με τον αριθμό «1» στο φέρινγκ που οδηγούσε ο Franco Uncini.

 

Εκτός αυτών υπάρχουν μία Ducati 750SS του 1974 με τον αριθμό «23» στο φέρινγκ με την οποία συμμετείχε σε αγώνες και ο ίδιος ο Saltarelli. Στην συλλογή περιλαμβάνονται επίσης:

- Μία 125 Moto Giro F3 του 1956 η οποία είναι σε υπέροχη κατάσταση.

- Μία 860 Mike Hailwood Replica Series 1 του 1979.

- Μία 900MHE του 2000, με λίγα χιλιόμετρα η οποία υπήρχε στο Μουσείο της Ducati.

- Mία 450 Desmo Scrambler του 1970.  

- Μία 748R της ομάδας Gio.Ca.Moto του 1997 σε κίτρινο χρώμα.

- Μία 250 Desmo «Silver Shotgun» του 1970.

Επόμενο άρθρο »

Ινδία και Κορέα στο MotoGP(;)

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Oι Salom και Mercado στην Pedercini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα