• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hopkins: «Θέλω να επιστρέψω στο MotoGP»
Μίλησε για το SBK και τα μελλοντικά σχέδιά του
Νέα 19/01/2012 - 00:12

Αν και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τον παράμεσο του δεξιού χεριού του John Hopkins, ο ίδιος δεν χάνει το ενδιαφέρον του ούτε την αυτοπεποίθησή του. Ο Αμερικανός αναβάτης, ο οποίος φέτος θα συμμετέχει στο SBK με την ομάδα της Cresent Suzuki, μίλησε για την περσινή χρονιά, για τον τραυματισμό του αλλά και για το μέλλον του.

Ας δούμε τι είπε:

 

«Ο τραυματισμός του χεριού μου ήταν κρίμα που συνέβη. Επηρέασε την επίδοσή μου στο τέλος του Βρετανικού Πρωταθλήματος Superbike (BSB), αλλά ήταν σημαντικό για εμένα να δείξω ότι μπορώ ακόμα να είμαι ανταγωνιστικός στο MotoGP, όπου πολλοί αναβάτες παλεύουν να βρουν μια θέση».

 

Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Hopkins έλαβε μέρος στο MotoGP ως έκτακτος αναβάτης με την Suzuki. O ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Τερμάτισα δεύτερος στο BSB αλλά αυτό μοιάζει με την πρώτη θέση. Ίσα που έχασα την πρωτιά στην κατάταξη όμως αισθάνομαι σαν να τα κατάφερα και ήμουν ανταγωνιστικός. Το να κέρδιζα στο Πρωτάθλημα θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα αλλά ήταν μια αφάνταστη χρονιά, παρόλα αυτά».

 

Η περσινή επίδοσή του στο Βρετανικό Πρωτάθλημα δεν πέρασε απαρατήρητη και έτσι μπόρεσε και συμμετείχε και στο MotoGP. O Hopkins είπε σχετικά:

«Είχα επαφές με τις ομάδες του MotoGP και προσφορές από αυτές καθ’ όλη την χρονιά πέρσι. Εκτός από την Suzuki, μίλησα με ανθρώπους της Ducati και της Honda ακόμα και για να αντικαταστήσω αναβάτες τους μέσα στο 2011. Όταν τελείωσε η σεζόν είχα την προοπτική της LCR Honda, αλλά καθυστέρησα να πράξω οτιδήποτε καθώς η Suzuki, ανεπίσημα, με είχε συμπεριλάβει στη ομάδα για το 2012. Απογοητεύτηκα πραγματικά όταν αποφάσισαν να αποσυρθούν από το MotoGP».

 

Αναφορικά με την συμμετοχή του φέτος στο SBK δήλωσε:

«Έχω πολλές προσδοκίες για την φετινή χρονιά. Ποτέ δεν αισθάνθηκα τόσο καλά πάνω σε μοτοσυκλέτα και η Suzuki είναι σαν μια δεύτερη οικογένεια για εμένα. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Paul Denning, τους Ιάπωνες μηχανικούς και τον Leon Camier. Πρακτικά, θα οδηγώ την ίδια μοτοσυκλέτα με την οποία μετείχα πέρσι στο BSB, αλλά έχει αναβαθμιστεί αναφορικά με τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά. Θέλω να είμαι μεταξύ των πρώτων εξαρχής».

 

Ο Hopkins δήλωσε ότι βλέπει να βελτιώνεται και η προσωπική ζωή του και η σχέση του με την πρώην γυναίκα του Ashleigh. Όπως είπε:

«Όλα αυτά τα χρόνια η σχέση μας άλλαξε κάπως και πρέπει να βελτιώσω τα λάθη μου. Στάθηκε πάντα στο πλευρό μου, με βοήθησε να ξεπεράσω δύσκολες στιγμές και ενήργησε ως νοσοκόμα όταν τραυματιζόμουν. Κάποια στιγμή η σχέση μας έφτασε στο μη περαιτέρω αλλά ξαναπλησιάσαμε ο ένας τον άλλο προς το τέλος του 2011. Δεν βιαζόμαστε να παντρευτούμε αλλά θέλω να γίνει η μητέρα των παιδιών μου. Για το μέλλον, θέλω να επιστρέψω στο MotoGP. Θέλω να έχω μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα (όταν συμβεί αυτό) η οποία θα μου επιτρέψει να είμαι μεταξύ των πρώτων. Θα συνεχίσω να παλεύω γι’ αυτό», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Ducati test: “TOP secret” ακόμη

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Θετική η δεύτερη ημέρα δοκιμών της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα