• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati test: “TOP secret” ακόμη
Μόνο ο Πρόεδρος έκανε δήλωση από την Ιταλία
Νέα 19/01/2012 - 15:22

Όπως είχαμε γράψει από προχθές, το τεστ της Ducati με την GP12 στην Jerez, καλύπτεται από πέπλο μυστικότητας και δεν έχουν διαρρεύσει ούτε πληροφορίες, ούτε βέβαια φωτογραφίες και βέβαια ούτε χρόνοι, που έτσι κι αλλιώς δεν θα είχαν νόημα, αφού οι θερμοκρασίες στην Ανδαλουσία είναι πολύ χαμηλές και έτσι δεν θα μπορούσαν οι χρόνοι να συγκριθούν με κάποια δεδομένα των προηγούμενων τεστ. 

 

Μετά από τις πιέσεις των Ιταλών δημοσιογράφων προς την Ducati, ο CEO Gabriele Del Torchio έκανε μια δήλωση χθες το βράδυ:

“Ο Checa και ο Battaini δουλεύουν πάνω στην εξέλιξη. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ανακουφιστικές, αλλά είναι νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις”, είπε ο Πρόεδρος.

 

Οι θερμοκρασίες στην πίστα της Jerez ήταν ανάμεσα στους 10°C - 15°C και σίγουρα αυτό δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα του τεστ, στο να ζεστάνει τα λάστιχα της Bridgestone, οπότε αν και σήμερα τα πράγματα εξελιχθούν έτσι, οι Valentino Rossi και Nicky Hayden θα έχουν ακόμη περισσότερη δουλειά να κάνουν σε 11 μέρες στην Sepang.

Αργότερα σήμερα θα έχουμε τα τελευταία νέα και τυχόν διαρροές από την τελευταία μέρα του τεστ που θα τελειώσει σε λίγες ώρες!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ολοκληρώθηκαν θετικά οι δοκιμές της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Hopkins: «Θέλω να επιστρέψω στο MotoGP»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα