• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Kawasaki έκανε δοκιμές στην Almeria
Sykes & Lascroz με καλούς χρόνους
Νέα 22/01/2012 - 01:37

Η ομάδα της Kawasaki στα Superbike ξεκίνησε τις δοκιμές της εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με ένα διήμερο τεστ στην πίστα της Almeria, στην Ισπανία. 

Ο Sykes σημείωσε ταχύτερο γύρο στο 1.34.6, ενώ ο Lascorz στο 1.35.1. Δοκίμασαν νέα πράγματα, αλλά και νέες ρυθμίσεις στο set-up της τελευταίας έκδοσης της Ninja ZX-10R.

Τώρα η ομάδα με όλα τα στοιχεία που μάζεψε στην Ισπανική πίστα, πηγαίνει στο Phillip Island για δύο διαφορετικά διήμερα δοκιμών (μαζί με άλλες ομάδες), πριν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς, με τον 1ο από τους 14 γύρους του Πρωταθλήματος να γίνεται στην πίστα της Αυστραλίας από τις 24 – 26 Φεβρουαρίου.

 

Οι δηλώσεις των οδηγών:

Tom Sykes:

“Πήγε πολύ καλά, γιατί ήμασταν σε μια διαφορετική πίστα, από αυτές που ήδη είχαμε κάνει δοκιμές και η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά εξαρχής. Μετά από τις χειμερινές διακοπές, μου πήρε μόλις 10 γύρους για να πάω γρηγορότερα από κάθε άλλη φορά στην ζωή μου στην Almeria. Ήμουν χαρούμενος με αυτό”.

 

Joan Lascorz:

“Δοκιμάσαμε τα πάντα! Αυτό είναι το τελευταίο τεστ πριν πάμε Αυστραλία, έτσι αποφασίσαμε την τελική κατεύθυνση των ρυθμίσεων της μοτοσυκλέτας, για την εκεί πίστα, αλλά και γενικά για όλη τη σεζόν. Ο Tom και εγώ έχουμε πολύ διαφορετικό set-up στις μοτοσυκλέτες μας, αλλά αυτό γίνεται για να ταιριάζει στο διαφορετικό στυλ οδήγησης του καθένα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η διαφορά ανάμεσα στους ταχύτερους οδηγούς και στους υπόλοιπους στους αγώνες, είναι ότι αυτοί κάνουν τα λάστιχά τους να αντέχουν μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

 

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: Τώρα θέλουμε τα αποτελέσματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Xaus: «Η Bimota στο SBK από το 2013»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα