• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μικρή η πιθανότητα συμμετοχής του Hernandez
Στην κατηγορία CRT
Νέα 23/01/2012 - 19:16

Tα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες οι οποίες θέλουν να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία CRT είναι τέτοια που κάποιες από αυτές στηρίζονται στους αναβάτες τους για να βρουν χρήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η BQR Kawasaki η οποία έχει προτείνει για οδηγό τον Yonny Hernandez, όμως ο Κολομβιανός δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να λάβει μέρος στον θεσμό μιας και δεν έχει εξασφαλίσει χορηγούς.

Ο Hernandez έγραψε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του:

«Κατά μία έννοια ήμουν τυχερός. Η οικογένειά μου έχει φτάσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο οικονομικά για να με υποστηρίξει και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να συμμετέχω στην μεγάλη κατηγορία».

 

Ωστόσο φαίνεται να απομακρύνεται το γεγονός να είναι ο πρώτος Κολομβιανός αναβάτης στην μεγάλη κατηγορία καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρώσει τα 250.000 ευρώ που απαιτούνται για να πάρει τη θέση στην ομάδα για όλη τη σεζόν καθώς και τα έξοδα για την μεταφορά του από αγώνα σε αγώνα. Ο Hernandez τόνισε επίσης:

«Η κατάστασή μας δεν είναι εύκολη, αν και πολλοί στην Ισπανία βοήθησαν οικονομικά την οικογένειά μου. Ξέρω ότι χρειάζονται θυσίες για να βρεθώ στην κατηγορία αλλά δεν θέλω να τα παρατήσω. Πιστεύω ότι όλοι ξέρουν την αξία μου. Χρειάζομαι βοήθεια κι αν δεν τα καταφέρω ο Raul Romero, ο Team Manager της ομάδας, δεν θα με αφήσει να λάβω μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Οι ευχές των οδηγών για τον Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

SBK, Haslam: «Η παρουσία του Melandri θα με βοηθήσει»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα