• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK, Haslam: «Η παρουσία του Melandri θα με βοηθήσει»
Θεωρεί ότι ο μεταξύ τους ανταγωνισμός θα είναι θετικός
Νέα 23/01/2012 - 18:47

Ο Leon Haslam σε συνέντευξή του δήλωσε ότι η παρουσία του Marco Melandri στην ομάδα της BMW θα τον βοηθήσει να είναι καλύτερος αλλά και ότι ο Ιταλός θα έχει και αυτός κίνητρο να προσπαθεί χάρη στον μεταξύ τους ανταγωνισμό.

Ο Haslam δήλωσε σχετικά:

 

«Τον γνωρίζω χρόνια και έμενε κοντά μου στην Αγγλία. Συνηθίζαμε να κάνουμε motocross μαζί και χαίρομαι που θα έχω τον Marco ομόσταυλό μου. Οι απόψεις του για την μοτοσυκλέτα είναι ίδιες με αυτές που είχα κι εγώ πέρσι γι’ αυτή.

Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι καλό που θα έχω έναν τόσο γρήγορο συναθλητή. Η φετινή μοτοσυκλέτα έχει πολλές αλλαγές τις οποίες ζητούσαμε από πέρσι, έχει νέα στοιχεία και η ομάδα έχει νέα δομή.

 

Εγώ, έχω ακόμα τον Giacomo Guidotti ως Αρχιμηχανικό καθώς και δύο νέους συνεργάτες για την ανάλυση των δεδομένων, τον Bruno και τον Stefano. Τα κυριότερα στοιχεία που άλλαξαν στην μοτοσυκλέτα αφορούν στα ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διαχείριση του κινητήρα και την ευκολία οδήγησής της.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στην Valencia για δοκιμές και έπειτα στην Αυστραλία μαζί με άλλες ομάδες και στη συνέχεια είναι το επίσημο τεστ πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Η απαγόρευση δοκιμών κάνει να διαρκούν πολύ οι χειμερινές διακοπές και ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά».

Επόμενο άρθρο »

Μικρή η πιθανότητα συμμετοχής του Hernandez

« Προηγούμενο άρθρο

H Kawasaki έκανε δοκιμές στην Almeria

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα