• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Yamaha
Δηλώσεις εν όψη των δοκιμών της Sepang!
Νέα 23/01/2012 - 18:01

Ο διευθύνων σύμβουλος της Yamaha, Lin Jarvis, πιθανότατα θα χοροπηδάει από την χαρά του μόλις μάθει τις δηλώσεις του Jorge Lorenzo, ότι δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου να τελειώσει την καριέρα του στην Yamaha. 

Ο Jarvis έχει ήδη δηλώσει ότι αποτελεί βασική του προτεραιότητα να κρατήσει τον Lorenzo και μετά από αυτήν την σεζόν, όταν τα συμβόλαια της πλειοψηφίας των μεγάλων ονομάτων του MotoGP θα λήξουν.

 

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα σχέδιά του για το τέλος του 2012, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010, δήλωσε:

«Η πρώτη μου επιλογή είναι να παραμείνω στην Yamaha. Μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ όμορφα, θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου εδώ και θέλω να κερδίζω! Το 2012 θα παλέψουμε και πάλι για το πρωτάθλημα, γιατί να αλλάξω λοιπόν;"

Ο Jorge μίλησε επίσης για το τραυματισμό στο δάχτυλο, που υπέστη κατά την διάρκεια προθέρμανσης στο Philip Island, πράγμα που τον εμπόδισε να διαγωνιστεί στους τρεις τελευταίους γύρους της σεζόν:

«Οι πρώτες εβδομάδες μέχρι να το συνειδητοποιήσω ήταν δύσκολες. Δεν είναι, όπως όταν σπάσεις κάποιο κόκαλο, αναρρώσεις σε μερικές εβδομάδες και όλα είναι καλά. Έχασα ένα μέρος του σώματός μου που δεν θα το αποκτήσω ξανά, ήταν πραγματικά δύσκολο».

 

Ο Lorenzo δούλεψε σκληρά κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής, για να αναρρώσει από τον τραυματισμό του και λέει ότι είναι περίεργος να δει την εξέλιξη στην Μ1 του, ωστόσο παραδέχτηκε:

«Δεν θα είναι τόσο εύκολο να ανακτήσω το ρυθμό και την ταχύτητα», όταν θα ξεκινήσει να την τεστάρει στην Sepang, αργότερα μέσα στον μήνα. Τέλος, μιλώντας για την σεζόν 2011 είπε: «Πέτυχα να είμαι πιο ολοκληρωμένος, έδωσα το 110% των δυνατοτήτων μου, έκανα λίγα λάθη, παρ’ όλα αυτά βρέθηκα στην εξέδρα αρκετές φορές. Πιστεύω ότι οδήγησα καλύτερα από την χρονιά στην οποία κέρδισα τον τίτλο».

 

Ακούγοντας τον Lorenzo να λέει για το κλείσιμο της καριέρας του σε έναν κατασκευαστή, μας, θυμίζει ανάλογες δηλώσεις στο παρελθόν του Valentino Rossi και του Casey Stoner και όλοι γνωρίζουμε πως κατέληξαν…

 

Επόμενο άρθρο »

Τα νέα χρώματα της Ducati Cardion AB GP12

« Προηγούμενο άρθρο

Οι ευχές των οδηγών για τον Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα