• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα χρώματα της Ducati Cardion AB GP12
Εντυπωσιακή γιορτή στην Πράγα!
Νέα 23/01/2012 - 19:31

Αφού αποκάλυψε ορισμένες πτυχές της Ducati GP12, (τίποτα οριστικό βέβαια αφού δεν θα είναι αυτή που η εργοστασιακή ομάδα της Ducati θα χρησιμοποιήσει), η αγωνιστική ομάδα Cardion AB διοργάνωσε στην Πράγα ένα μεγάλο πάρτι (και τι πάρτι αν κρίνουμε από τις εικόνες!), για να παρουσιάσουν το βάψιμο για το 2012. 

 

Αυτός θα είναι ο δεύτερος χρόνος για την Τσέχικη ομάδα που θα συνεχίσει να έχει τον Karel Abraham στην σύνθεσή της, ο οποίος - αν εξαιρέσουμε τις αμφιβολίες των οπαδών στην αρχή της προηγούμενης σεζόν (νέος οδηγός που βρέθηκε στο MotoGP χάρη στα λεφτά του μπαμπά του) - ήταν αρκετά εντυπωσιακός, συχνά νικώντας τους αναβάτες της Ducati στις δοκιμές και στις Κατατακτήριες Δοκιμές και επίσης επικρατώντας αρκετών έμπειρων οδηγών στην τελική βαθμολογία!

«Το 2011 έμαθα πολλά» είπε ο Abraham. «Καταφέραμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα σε αρκετούς γύρους, ενώ δυσκολευτήκαμε σε άλλους. Το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν η σταθερότητα κατά την διάρκεια των αγώνων και ένα αποτελεσματικό στήσιμο. Στην πράξη καταφέραμε να πλασαριστούμε καλά στην γραμμή εκκίνησης, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί ώστε να το επαναλάβουμε καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων. Έχοντας έναν χρόνο εμπειρίας ελπίζουμε να τα καταφέρουμε αυτήν την σεζόν».

Πρόσθεσε επίσης, μιλώντας για την GP12:

«Έχω ήδη δοκιμάσει την καινούργια μοτοσυκλέτα στην Βαλένθια, αλλά η Sepang θα είναι το πρώτο πραγματικό τεστ για την GP12. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει, αλλά είμαι έτοιμος».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο αριθμός του Checa για φέτος

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα