• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - Emilia Romagna GP (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Δύο επιδείξεις Trial του εκπληκτικού αναβάτη της Red Bull Julien Dupont που ειδικεύεται στο freestyle trial
Νέα
Η αυθεντική αγωνιστική Yamaha M1 του Jorge Lorenzo, η συλλεκτική Ducati Desmosedici, η Honda RC30 του HRC, μας περιμένουν
Νέα
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και σε λιγότερες από 3 ημέρες η Yamaha M1 του Jorge Lorenzo θα βρίσκεται στο «THE MALL»
Νέα
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Valentino Rossi στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, όπου πανηγύρισε την ένατη φετινή του νίκη και την 150η παρουσία του στο βάθρο -πρώτος στη λίστα είναι ο Agostini με 159-.
Νέα
Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή είναι ο Sete Gibernau, ο οποίος θα οδηγεί την Ducati Desmosedici GP9 της νεοσύστατης Onde 2000.
Νέα
Στο τέλος αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Dani Pedrosa. Στην πίστα της Sepang, ο Ισπανός αναβάτης πήρε την δεύτερη φετινή του pole position, την πρώτη του με τα λάστιχα της Bridgestone.
Νέα
Στο περιθώριο του GP της Μαλαισίας, η FIM ανακοίνωσε το Σάββατο 18/10 πως από το 2009 και μέχρι το 2011 η Bridgestone θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στην κατηγορία των motoGP.
Νέα
Oι Yamaha δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι στην πίστα της Sepang, στη Μαλαισία, μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 17/10.
Νέα
Λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Μαλαισίας, έσκασε η βόμβα. Η KTM αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας την αποχώρησή της στο τέλος της σεζόν από την κατηγορία των 250cc.
Νέα
Όταν ο Dr. Claudio Costa έλεγε ότι ο Casey Stoner θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του με την επέμβαση που θα κάνει στο χέρι του μετά τις δοκιμές της Βαλένθια, δεν το έλεγε τυχαία.
Νέα
Ο Valentino Rossi δεν επαναπαύεται στην κατάκτηση του όγδοου Πρωταθλήματος της καριέρας του.
Σύνολο: 30764| Σελίδα 2532από 2564
Επιλογή σελίδας: