Mandalika: Moto2 Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Izan Guevara
MotoGP
09:41

O Izan Guevara βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου σε μια ιδιαίτερα χαοτική περίοδο δοκιμών για την Moto2 στην Mandalika, η οποία διακόπηκε δύο φορές με κόκκινη σημαία.  

Η πρώτη διακοπή ήρθε αρκετά νωρίς, καθώς η ζελατίνα του κράνους του Manuel Gonzalez έφυγε από την θέση της και έμεινε στην μέση της πίστας, με τους αγωνοδίκες να βγάζουν την κόκκινη σημαία ώστε οι κριτές να μπουν στην πίστα και να την μαζέψουν.  

Με την πρώτη επανεκκίνηση ο Alonso Lopez πέρασε στην πρώτη θέση με 1:32.819, το οποίο αμέσως βελτίωσε σε 1:32.871, ξεπερνώντας τον πρωϊνό χρόνο του Guevara.  

Με τριάντα λεπτά να απομένουν, ο Guevara απάντησε με 1:32.465, φτάνοντας μόλις ένα δέκατο μακριά από το ρεκόρ πίστας, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην Mandalika.  

Μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο κανείς δεν είχε ξεπεράσει τον χρόνο του, όμως 12 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, η διαδικασία διακόπηκε ξανά, καθώς η πίστα αντιμετώπιζε προβλήματα με την παροχή ρεύματος.  

Μετά από μια αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, οι αναβάτες της Moto2 ξαναβγήκαν στην πίστα, με τον Guevara να καταφέρνει να ολοκληρώσει τον ταχύτερό του γύρο σε 1:32.337 και να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ γύρου στην Μαλαισία.  

Ο Alex Escrig για άλλη μια φορά είχε πολύ καλή επίδοση, φτάνοντας στη δεύτερη θέση, 231 χιλιοστά πίσω από τον Guevara, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Daniel Holgado.  

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Manuel Gonzalez, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τους Senna Agius και Alonso Lopez να ακολουθούν.  

Έβδομος ήταν ο Filip Salac, μπροστά από τους Ayumu Sasaki και Daniel Muñoz, ενώ ο David Alonso συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα.  

Μαζί τους, στις Δεύτερες Κατατακτήριες περνάνε απευθείας οι Ivan Ortola, Tony Arbolino, Barry Baltus και Zonta Van Der Goorbergh. 

Χορηγοί
Χορηγοί
Σχετικά
Άρθρα
Αναζήτηση