Phillip Island: Moto2 Δοκιμές
Ταχύτερος ο Izan Guevara
MotoGP
07:09

Ο Izan Guevara ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στις απογευματινές Δοκιμές της Moto2 στο Phillip Island, σημειώνοντας χρόνο 1:30.016.

Η 40λεπτη διαδικασία χαρακτηρίστηκε από αρκετές πτώσεις, με την 11η στροφή να αποδεικνύεται ιδιαίτερα "επικίνδυνη" για τους αναβάτες.

Ο Daniel Muñoz έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του έπειτα από highside, ενώ λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο έπεσε και ο Arοn Canet.

Πτώση είχε και ο Sergio Garcia στην 6η στροφή, ενώ ο Daniel Holgado κατέληξε στο έδαφος στην 10η, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στη μοτοσυκλέτα του.

Στα τελευταία λεπτά, ο Senna Agius ανέβηκε στην κορυφή με χρόνο 1:30.034 και έδειχνε ικανός να ολοκληρώσει τη διαδικασία ως ταχύτερος μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο Izan Guevara, ωστόσο, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη, βελτιώνοντας τον χρόνο του σε 1:30.016 και παίρνοντας την πρώτη θέση για μόλις 18 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

O Agius περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, με τον David Alonso να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, 272 χιλιοστά του δευτερολέπτου από την κορυφή.

Παρά την πτώση του, ο Daniel Holgado κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση, μπροστά από τους Filip Salac και Alonso Lopez.

O Alex Escrig συνέχισε την καλή του εμφάνιση με τον έβδομο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Manuel Gonzalez και Adrian Huertas, με τον Taiyo Furusato να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Μαζί τους περνάνε απευθείας στις Δεύτερες Κατατακτήριες οι Joe Roberts, Mario Aji, Barry Baltus και Ayumu Sasaki.

Χορηγοί
Χορηγοί
Σχετικά
Άρθρα
Αναζήτηση