Qatar: Moto2 Δοκιμές
Νέο ρεκόρ για τον Daniel Holgado
MotoGP
18:22

Ο Daniel Holgado συνέχισε δυναμικά το τριήμερο του Qatar, καθώς μετά την πρώτη θέση στις Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές, ήταν ο ταχύτερος και στις απογευματινές Δοκιμές, κάνοντας μάλιστα νέο ρεκόρ γύρου.

Ο Ισπανός σημείωσε χρόνο 1:55.897, αφήνοντας πίσω του τον Filip Salač, ο οποίος βρέθηκε στη δεύτερη θέση με διαφορά 199 χιλιοστών του δευτερολέπτου.

Η διαδικασία είχε έντονο ανταγωνισμό, με τις διαφορές μεταξύ των αναβατών να παραμένουν μικρές και τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στις Δεύτερες Κατατακτήριες να κρίνονται μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Η 40λεπτη περίοδος χαρακτηρίστηκε από συνεχείς αλλαγές στην κατάταξη, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν αρκετοί αναβάτες επέστρεψαν στην πίστα με καινούργια ελαστικά αναζητώντας τον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Ο Manuel Gonzalez κρατούσε την πρώτη θέση για αρκετή ώρα, ενώ ήταν και ο πρώτος αναβάτης που ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ πίστας.

Ωστόσο, ο ταχύτερος γύρος του ακυρώθηκε λόγω υπέρβασης των ορίων της πίστας, στερώντας του την ευκαιρία να ολοκληρώσει τη διαδικασία στην πρώτη θέση.

Έτσι, ο Holgado ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο και εξασφαλίζοντας την κορυφή.

O Filip Salac ανέβασε τον ρυθμό του στα τελευταία στάδια και πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ το ίδιο έκανε και ο Izan Guevara, ο οποίος βρισκόταν εκτός 14αδας μέχρι την τελευταία του προσπάθεια, η οποία τον έφερε στην τρίτη θέση.

Ο Gonzalez περιορίστηκε τελικά στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Celestino Vietti, ενώ ακολούθησαν οι Senna Agius και David Alonso.

Ο Collin Veijer πήρε την όγδοη θέση, με τους Alonso Lopez και Barry Baltus να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Μαζί τους, απευθείας στις Δεύτερες Κατατακτήριες προκρίνονται οι Jose Antonio Rueda, Alex Escrig, Xabi Zurutuza και Adrian Huertas.

Χορηγοί
Χορηγοί
Σχετικά
Άρθρα
Αναζήτηση