• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πιο έξυπνος ο Dani!
Την επόμενη φορά ίσως αλλάξουν τα πράγματα!
Νέα 26/08/2012 - 20:01

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, Jorge Lorenzo, μαζί με τον Pedrosa, μας χάρισαν πανέμορφες στιγμές στον σημερινό 12ο αγώνα της χρονιάς, με τον Jorge να τερματίζει δεύτερος, πίσω από τον πιο “…γενναίο” Pedrosa, όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε!

 

Ο Jorge ξεκίνησε καλά και οδηγούσε την κούρσα για τους πρώτους 11 γύρους, με τον Dani να είναι σταθερά πίσω του, μισό ή λιγότερο δευτερόλεπτα! Η ισπανική μονομαχία συνεχίστηκε σε φοβερές ταχύτητες, που ξεπερνούσαν τα 300χαω, μέχρι και το τελευταίο δραματικό γύρο, όταν ο οδηγός της Yamaha τα έδωσε όλα και πέρασε τον Pedrosa, ανοίγοντας όμως λίγο την γραμμή του και επιτρέποντας στον Dani να αντεπιτεθεί και να πάρει αυτός την πρώτη θέση!

 

«Πραγματικά διασκέδασα τον αγώνα…!», σχολίασε ο Lorenzo «… κυρίως στους τελευταίους γύρους, όταν τόσο ο Dani όσο κι εγώ, τα δώσαμε όλα για την νίκη. Είμαστε τόσο κοντά στο Πρωτάθλημα, που κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Ο αγώνας σήμερα ήταν στρατηγικός, σε μερικά σημεία επιβράδυνα για να ηρεμήσω λίγο και να πάρω μια ανάσα και νομίζω το ίδιο έκανε και ο Pedrosa, διατηρώντας την ψυχραιμία του και προετοιμαζόμενος για τους τελευταίους γύρους!»

 

«Όταν ο Dani πίεσε πολύ, πήρα πολλά ρίσκα για να μείνω κοντά του και στο τέλος έπρεπε να προσπαθήσω να τον περάσω… η νίκη ήταν τόσο κοντά που έπρεπε! Αυτήν την φορά ο Dani ήταν πιο έξυπνος και πιο γενναίος από εμένα, οπότε του δίνω συγχαρητήρια, αλλά την επόμενη φορά τα πράγματα ίσως εξελιχθούν διαφορετικά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που δούλεψε πραγματικά πολύ σκληρά και μου έδωσε μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για τον αγώνα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Tρομερή μάχη Pedrosa – Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3, Αγώνας: Folger με διαφορά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα