• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεύτερο συνεχόμενο λάθος για τον Lorenzo
Μετά το Κατάρ και στις ΗΠΑ
Νέα 14/04/2014 - 15:32

“Δεν υπάρχει ο οδηγός ρομπότ, ακόμη και ο πιο αλάνθαστος, μπορεί να κάνει το λάθος”, είπε ο πολυΠρωταθλητής Γιάννης Μπούστας, σχολιάζοντας την άκυρη εκκίνηση του Jorge Lorenzo, που ουσιαστικά του κατέστρεψε τον αγώνα στο Ώστιν του Τέξας. 

Το δεύτερο συνεχόμενο λάθος για τον 4 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά – αν εξαιρέσει κανείς το περσινό Άσσεν και μετά την πτώση στην Γερμανία.  

 

“Δεν σκεφτόμουν και αποσυντονίστηκα και έκανα ένα μεγάλο λάθος στην εκκίνηση. Προσπάθησα να πιέσω στο μάξιμουμ μετά, για να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά ο αγώνας είχε σχεδόν τελειώσει για μένα”, δήλωσε ο φερόμενος ως ο σπουδαιότερος αντίπαλος του Marquez, πριν το ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Τώρα θα πρέπει να συμβιβαστεί με το ρόλο του κυνηγού από δω και πέρα και να περιμένει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενα λάθη των αντιπάλων του, όντας 44 βαθμούς πίσω, μόλις σε δύο αγώνες.

 

“Θέλω να πω συγνώμη στην ομάδα, καθώς κατέστρεψα τον αγώνα, αλλά τουλάχιστον δεν έπεσα, γιατί ήταν μια δύσκολη κατάσταση με την ένταση που υπήρχε, που έκανε το λάθος να έρχεται εύκολα και ενδεχομένως να προκαλούσε τραυματισμό. Το καλό είναι ότι τερμάτισα και πήρα τους πρώτους μου βαθμούς, αλλά ξεκάθαρα δεν ήταν το Σαββατοκύριακό μας αυτό”, συνέχισε ο Ισπανός οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha.

Λίγο αργότερα έγραψε στο twitter του:

“Ευχαριστώ αυτούς που μου έστειλαν μηνύματα υποστήριξης, είστε οι πραγματικοί οπαδοί! Απλά να είστε υπομονετικοί και να πιστεύετε σε μένα, θα είαι πίσω!”

 

Επόμενο άρθρο »

O Dovizioso ανεβάζει την Ducati στο βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καταστρέψαμε το μπροστά ελαστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα