• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovizioso ανεβάζει την Ducati στο βάθρο
Ο Crutchlow έπεσε...
Νέα 14/04/2014 - 17:33

Ξεκινώντας από την 10η θέση, ούτε ο ίδιος ο Andrea Dovizioso θα πίστευε ότι μετά από 21 γύρους θα ανέβαινε στο βάθρο, που είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα με την Ιταλική εταιρία, η οποία είχε να δει βάθρο από τον Σεπτέμβριο του 2012, με τον Rossi στο τιμόνι τότε! 

 

Από την άλλη μεριά ο Cal Crutchlow ξεκίνησε καλά, αλλά ένας δυνατός κραδασμός στο πίσω μέρος της Desmosedici GP14, τον οδήγησε στα πιτς για αλλαγή πίσω ελαστικού. Δύο γύρους αργότερα έπεσε από high-side τραυματίζοντας μάλιστα το χέρι του. Εξάρθρωση του μικρού δακτύλου του δεξιού χεριού, ήταν το αποτέλεσμα και όλα δείχνουν ότι θα είναι καλά για τον επόμενο αγώνα, στη νέα πίστα Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή.

 

Ο Andrea Dovizioso δήλωσε:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πως πήγε ο αγώνας, γιατί στους πρώτους γύρους δεν είχα το σωστό ρυθμό. Έμεινα ήρεμος και κράτησα ένα σταθερό ρυθμό και αυτό απέδωσε στο τέλος γιατί δεν πίεσα τόσο πολύ τα λάστιχά μου. Η απόδοσή τους έπεσε προς το τέλος, αλλά προφανώς λιγότερο από αυτά των αντιπάλων μου.

Εϊμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Δουλεύαμε σκληρά για έναν χρόνο και υποφέραμε πολύ και ακόμη δεν είμαστε όσο γρήγοροι θα θέλαμε. Το να παίρνουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα τώρα, είναι πολύ σημαντικό και για τους μηχανικούς του αγωνιστικού τμήματος στην Μπολώνια, οι οποίοι δουλεύουν πολύ σκληρά ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα της Desmosedici”.  

 

Ο Cal Crutchlow δήλωσε:

“Ήμουν πολύ αισιόδοξος, αλλά ατυχώς είχα ένα πρόβλημα με το πίσω ελαστικό, αμέσως από τον πρώτο γύρο. Στην πτώση μου – μετά την αλλαγή του ελαστικού στο πιο μαλακό – πιάστηκα πάνω στη μοτοσυκλέτα και έκανα highside.

Λυπάμαι για την ομάδα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι ο Andrea ανέβηκε στο βάθρο, μετά τη σκληρή δουλειά των παιδιών στο Ducati Corse, όλο τον χειμώνα”.  

 

Ο Luigi Dall’Igna (Γενικός Διευθυντής Ducati Corse) δήλωσε:

“Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα, που δεν το περιμέναμε μετά τις Κατατακτήριες. Ο Andrea έκανε ένα σπουδαίο αγώνα, οδηγώντας δυνατά και με έξυπνο τρόπο, που τελικά ανέβασε και πάλι την Ducati στο βάθρο. Μετά όλη τη δουλειά που κάνουμε τους τελευταίους μήνες, σήμερα πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι θέλω να ευχαριστήσω όλους στο Ducati Corse για την τεράστια αφοσίωση στην πίστα και στο εργοστάσιο στην Μπολώνια.

 

Η ομάδα της Ducati εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Ιταλού αγωνιζόμενου Emanuele Cassani, που έχασε τη ζωή του σε μια τραγική πτώση στην πίστα Misano Adriatico”.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon 2ο Σκέλος: Απόλυτο αφεντικό ο Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερο συνεχόμενο λάθος για τον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα