• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η κακή μου τύχη έχει όνομα!
Και το όνομά της: Marc Marquez!
Νέα 09/11/2014 - 21:13

Η καταπληκτική φετινή σεζόν για τον Valentino Rossi τελείωσε όπως ακριβώς άρχισε πριν από 6,5 περίπου μήνες, με τον Ιταλό να είναι ο μόνος - όπως και στο Κατάρ - αναβάτης που απείλησε την πρωτοκαθεδρία του Marc Marquez.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το σημερινό αποτέλεσμα, ειδικά μιας και η Βαλένθια είναι δύσκολη για εμένα. Είχα μια καλή σεζόν. Το διασκέδασα! Πολλά βάθρα, δυο νίκες και η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα!», σχολίασε ο Rossi.

«Μετά τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ πίστεψα ότι θα ήμουν ανταγωνιστικός όλη τη σεζόν, αλλά γ@μώτο... είναι δύσκολα να τον κερδίσεις! Στο τέλος είχα δίκιο, διότι εγώ είχα δυο νίκες κι αυτός 13! Η διαφορά λοιπόν είναι μεγάλη. Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στον εαυτό μας και στη μοτοσυκλέτα για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να είμαστε πιο κοντά του τη νέα σεζόν».

«Η κακή μου τύχη έχει όνομα: Marc Marquez! Διότι χωρίς αυτόν θα μπορούσα να κερδίσω το Πρωτάθλημα και πολλούς αγώνες», αστειεύτηκε ο Rossi, ο οποίος για έκτη φορά φέτος τερμάτιζε πίσω από το «φαινόμενο». «Έκανε φανταστική δουλειά και κέρδισε πολλούς αγώνες. Είναι πολύ ωραίο να δίνεις μάχες μαζί του. Δεν είμαστε μακριά του και ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια να τον πλησιάσουμε κι άλλο».

Όσο για το σημερινό αγώνα; «Δεν ήμουν τόσο μακριά από τον Marc. Ένοιωθα καλά πάνω στην Μ1 και πίστεψα ότι θα μπορούσα να τον ακολουθήσω. Είχα όμως, δυστυχώς, ένα πρόβλημα με τη δεξιά πλευρά του ελαστικού. Ξέραμε ότι το ελαστικό θα υπέφερε αρκετά. Έτσι στις δεξιές έχανα από τον Marc, αλλά όπως και να ‘χει θα ήταν δύσκολο να κερδίσουμε».

Μερικές ψιχάλες βροχής πήγαν να αλλάξουν τις ισορροπίες στον αγώνα και να φέρουν τα πάνω κάτω! Ο ίδιος ο Vale, όπως αποκάλυψε, μπήκε στον πειρασμό να αλλάξει μοτοσυκλέτα!

«Το σκέφτηκα αρκετές φορές. Ο καιρός ήταν ίδιος με το πρωί, έβρεχε λίγο και μετά σταματούσε. Αποφάσισα να μείνω, αλλά παρέμεινα απόλυτα συγκεντρωμένος για να καταλάβω αν θα δυνάμωνε, διότι λίγο ακόμα και θα έπεφτες στην ευθεία».

«Ήταν αρκετά τρελά τα πράγματα! Είχες πολύ νερό στη ζελατίνα του κράνους και στα πλαγιάσματα στις δεξιές ήσουν με 200χλμ/ώρα με τα σλικ! Έτσι, ελπίζεις ότι έχεις πάρει τη σωστή απόφαση».

Ο Valentino Rossi ολοκλήρωσε τη σεζόν με 13 βάθρα σε 18 αγώνες και 295 βαθμούς, στην καλύτερή του σεζόν μετά το 2009 όταν και κατέκτησε τον τελευταίο του Τίτλο.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Απίστευτο φινάλε!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Α.Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα