• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Απίστευτο φινάλε!
20 λεπτά πριν τον αγώνα πανηγύριζα τον Τίτλο του Alex!
Νέα 09/11/2014 - 22:54

Ο Marc Marquez μίλησε για το «απίστευτο» φινάλε στη δεύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, όταν και πάλι κατάφερε να κατακτήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και μάλιστα ολοκληρώνοντας τη σεζόν με νίκη στη Βαλένθια.

Η περίσταση όμως ήταν ιδιαιτέρως ξεχωριστή, μιας και λίγο πριν ο μικρός αδερφός του, ο Alex Marquez, είχε καταφέρει να κερδίσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή στη μικρή κατηγορία!

«Σήμερα ήταν μια απίστευτη ημέρα για μένα, την οικογένειά μου και την ομάδα, διότι 20 λεπτά πριν τον αγώνα πανηγύριζα τον Τίτλο του αδερφού μου», αποκάλυψε ο Marc, ο οποίος αύριο θα έχει ρεπό από το HRC και δεν θα μπει στην πίστα για την 1η ημέρα του επίσημου τεστ της Βαλένθια.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και με μεγάλη σημασία για εμένα και την ομάδα μου. Ήταν περίπου όπως στην Aragon, αλλά εδώ ακολουθήσαμε καλύτερη στρατηγική. Τώρα πρέπει να το διασκεδάσουμε διότι θα είναι σχεδόν αδύνατον να επαναλάβουμε μια τέτοια χρονιά. Ειδικά για εμένα και τον αδερφό μου».

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Honda που μου έδωσε ρεπό αύριο! Τώρα θα το διασκεδάσουμε και είναι σημαντικό αυτό και για τους μηχανικούς. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη μοτοσυκλέτα και στα νέα εξαρτήματα», πρόσθεσε.

Ο Marquez, όπως και ο Valentino Rossi, παραδέχτηκε ότι του πέρασε από το μυαλό να βγει και να αλλάξει στη μοτοσυκλέτα του με τις βρόχινες ρυθμίσεις.

«Σε κάποιον γύρο το σκέφτηκα κι έκανα και σήμα στους ανθρώπους μου ότι θα έβγαινα, αλλά μετά αποφάσισα να μείνω μέσα. Ήταν βρεγμένα, αλλά δεν είχε πολύ νερό. Σήμερα ακολουθήσαμε τη σωστή στρατηγική, αλλά το αντίθετο συνέβη με τον Lorenzo που στην Aragon πήρε τη σωστή απόφαση. Όχι όμως κι εδώ».

Όσο για το ρεκόρ του Doohan που κατέρριψε σήμερα με την 13η νίκη του, ο Marquez αποκρίθηκε: «Δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος, διότι - ειλικρινά - στο παρελθόν γινόντουσαν λιγότεροι αγώνες. Έτσι ο Doohan έχει καλύτερο ποσοστό, διότι κέρδισε 12 στους 15 αγώνες. Έτσι οι 13 νίκες είναι νέο ρεκόρ, αλλά όχι τόσο σημαντικό».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Έπαιξα το τελευταίο μου χαρτί!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η κακή μου τύχη έχει όνομα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα