• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Το μυστικό της επιτυχίας του Marquez;
Ταλέντο, γενναιότητα και πολλά ρίσκα!
Νέα 21/11/2014 - 10:44

Ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι ο Marc Marquez οφείλει τις επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια στο ταλέντο του, στη γενναιότητά του, αλλά και στο γεγονός ότι είναι διατεθειμένος να πάρει πολλά ρίσκα!

«Νομίζω ότι είναι ένας αναβάτης που ρισκάρει πολύ και όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνεις το λάθος, να πέσεις, ή να τραυματιστείς», σχολίασε ο αναβάτης της Movistar Yamaha, αναφερόμενος στα αρκετά λάθη του Marquez στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος.

«Γι’ αυτό είναι γρήγορος. Επειδή είναι ταλαντούχος, είναι γενναίος, αλλά κι επειδή παίρνει πολλά ρίσκα. Φέτος λιγότερα απ’ ότι πέρυσι, όταν και είχε περισσότερες πτώσεις. Προφανώς όμως πιέζει πολύ και αυτό ανεβάζει τις πιθανότητες να πέσεις».

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα άρθρο αναφορικά με τις πτώσεις το 2014.

Από την άλλη, ο Lorenzo παρουσιάστηκε πολύ δυνατός στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, όταν και μάζεψε περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον: 166 από την Indianapolis και μετά. Ο Valentino Rossi πήρε 154 και το δίδυμο της Honda, 137 o Marquez και 98 ο Pedrosa.

«Αν το Πρωτάθλημα ξεκινούσε στην Indianapolis θα είχαμε την πρώτη θέση. Ξέρω ότι δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, αλλά αποτελεί ένα καλό παράδειγμα του πόσο καταστροφική ήταν η έναρξη της σεζόν, όταν κι έχασα πολλούς βαθμούς. Αυτό θα μας κάνει να είμαστε περισσότερο έτοιμοι για την έναρξη της νέας σεζόν», πρόσθεσε.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι ο συνδυασμός των χειρουργείων που έκανε στις αρχές του χρόνου, με τις αλλαγές των προσωπικών του γυμναστών, ήταν οι παράγοντες για την πολύ άσχημη φυσική του κατάσταση στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν.

«Ήμουν 4-5 κιλά πιο βαρύς. Μου χωρούσαν βέβαια οι φόρμες μου, όμως το στομάχι μου παραήταν μεγάλο».

Επόμενο άρθρο »

Μια χρονιά γεμάτη ρεκόρ για την Marc VDS

« Προηγούμενο άρθρο

Σύντομο βιογραφικό του Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα