• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi, Lorenzo: Τίποτα δεν έχει τελειώσει!
Πιστεύουν ότι ο Marquez μπορεί να ανακάμψει
Νέα 18/06/2015 - 14:49

Παρά την πτώση του στο Montmelo και το -69 στη βαθμολογία, οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi αρνούνται να ξεγράψουν εντελώς τον Marquez από την υπόθεση Τίτλο.

 

«Δεν θέλω να πω ότι όλα έχουν κριθεί οριστικά, διότι είναι μια τεχνική κυρίως κατάσταση. Όπως έχει πει και ο Jorge, τώρα είμαστε πιο γρήγοροι, πιο σταθεροί και ειδικά στον αγώνα που παίρνεις βαθμούς».

 

«Ειδικά τώρα πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, μιας και η Ducati και η Honda έχουν κάποια προβλήματα».

 

Αν όμως καταφέρουν και τα λύσουν, τότε στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος  μπορεί οι Marquez και Pedrosa να είναι δυνατότεροι από εμάς και να καλύψουν τη διαφορά. Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμη».

 

Με την άποψη του Valentino Rossi συμφώνησε και ο Jorge Lorenzo.

 

«Είναι ο έβδομος Γύρος. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα μισά του Πρωταθλήματος. Αφού συμβαίνει στον Marc, μπορεί να συμβεί και σ’ εμάς στο δεύτερο μισό. Μπορεί να χάσουμε τους ίδιους βαθμούς μ’ αυτούς».

 

«Τώρα είμαστε πολύ σταθεροί. Ο Vale κι εγώ δεν πέφτουμε τόσο συχνά, αλλά μπορεί να συμβεί και να πέσουμε τρεις φορές και να χάσουμε όλους τους βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα έχει ενδιαφέρον

« Προηγούμενο άρθρο

Αυτοκαταστροφικό ΠΠΤ2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα