• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα έχει ενδιαφέρον
Να δούμε το επίπεδο του Stoner στην Suzuka
Νέα 19/06/2015 - 10:20

Από την πρώτη στιγμή που ο Casey Stoner ανακοίνωσε την αποχώρησή του, το 2012, οι συζητήσεις για το αν ποτέ θα επιστρέψει στο Πρωτάθλημα κυριαρχούν ανά καιρούς στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

 

Παρά την αρχική του άτεγκτη στάση, ο Αυστραλός δήλωσε ενδιαφέρον να αντικαταστήσει τον Dani Pedrosa όταν ο τελευταίος ανάρρωνε μετά από επέμβαση arm-pump στο χέρι του.

 

Η Honda τελικά είπε το όχι, προς απογοήτευση πολλών φιλάθλων, ωστόσο η συμμετοχή του Αυστραλού στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka δίνει νέα τροπή στην υπόθεση του Αυστραλού άσου και το ενδεχόμενο επιστροφής του.

 

«Για μένα ο Stoner είναι φυσικό ταλέντο. Πάντα λέω ότι ίσως δεν έχω δει ένα καλύτερο ταλέντο από αυτόν. Ήταν πάντα καταπληκτικά να τον βλέπεις να οδηγεί, ειδικά στο Phillip Island», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Έχει το σεβασμό μου. Οπωσδήποτε θα είναι, αν ποτέ επιστρέψει, έτοιμος να παλεύει για βάθρα και νίκες. Καταλαβαίνω όμως την απόφασή του να αποσυρθεί. Μερικές φορές είναι πολύ αγχωτικό για εμάς. Είναι δική του η απόφαση. Αν επέστρεφε θα τον δεχόμουν με ανοιχτή αγκαλιά».

 

Ο Valentino Rossi υπογράμμισε ότι μια επιστροφή τώρα του Stoner δεν θα έβγαζε και πολύ νόημα, με δεδομένο ότι έχει μείνει πάρα πολύ εκτός δράσης.

 

«Ο Stoner ήταν αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους αναβάτες στο MotoGP, τα τελευταία χρόνια. Κέρδισε Πρωταθλήματα και αγώνες. Πάντα πάλευε για το βάθρο με την Ducati και την Honda».

 

«Νομίζω όμως ότι έχουμε πια αρκετούς γρήγορους αναβάτες  (σ.σ. γέλια). Πέρα από την πλάκα, ναι θα είχε ενδιαφέρον αν επέστρεφε».

 

«Έχει περάσει όμως μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν αγωνίζεται. Δεν θα είχε νόημα να επιστρέψει τώρα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατάστασή του στην Suzuka, εκεί που θα είναι οι Smith κι Espargaro που είναι αναβάτες MotoGP».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez οδηγεί την Honda RC213V-S

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi, Lorenzo: Τίποτα δεν έχει τελειώσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα