• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η τελευταία θέση στον Pons;
Φαβορί ο Ισπανός για την 24η θέση του 2017
Νέα 31/03/2016 - 17:15

Ο Sito Pons δείχνει να είναι το φαβορί για την τελευταία διαθέσιμη θέση του 2017!

 

Με την άφιξη της KTM τη νέα σεζόν, οι μοτοσυκλέτες στο σχηματισμό εκκίνησης θα γίνουν 23, μια κάτω από το στόχο της Dorna.

 

Ήδη η Ένωση Ομάδων (IRTA), η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIM) και η Dorna δέχονται συμμετοχές, με καταληκτική ημερομηνία την 29η Απριλίου.

 

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού κι έγκυρου speedweek.com, η θέση αυτή θα πάει στον Sito Pons!

 

Ο Ισπανός έχει την Paginas Amarillas HP 40 στην Moto2, την ομάδα που με μπροστάρη τον Alex Rins θέλει να σηκώσει τον Τίτλο φέτος στη μεσαία κατηγορία!

 

Ο Pons βέβαια έχει μεγάλο παρελθόν στα 500cc και στην εποχή του MotoGP, έχοντας περάσει απ’ αυτόν αναβάτες όπως οι Alex Barros, Loris Capirossi, Makoto Tamada και Max Biaggi.

 

Βέβαια υπάρχει και το θέμα της μοτοσυκλέτας που θα έχει στη διάθεσή του ο Sito Pons, μιας και η Honda, η Yamaha και η Ducati έχουν δυο τουλάχιστον δορυφορικές μοτοσυκλέτες.

 

Από τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο κάθε κατασκευαστής θα πρέπει να παρέχει δυο δορυφορικές μοτοσυκλέτες αν του ζητηθούν.

 

Έτσι με τους τρεις προαναφερθέντες κατασκευαστές να πληρούν το παραπάνω κριτήριο, με τις Suzuki και Aprilia να μην έχουν καμμία δορυφορική μοτοσυκλέτα.

 

Το άλλο νέο που βγαίνει από τη δημοσίευση του speedweek.com, είναι το γεγονός ότι ο Pons σκέφτεται να συνεργαστεί εκ νέου με τον Πρωταθλητή του στην Moto2 το 2013, Pol Espargaro (βλ. φωτό)!

 

Ο τελευταίος μπορεί να συγκεντρώνει περισσότερες ελπίδες να μείνει στην Tech3 μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε Smith και KTM, ωστόσο έχει λόγους να σκεφτεί την έξοδο.

 

Ο πρώτος είναι ότι αν υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Lorenzo, θα πρέπει να περιμένει άλλα δυο χρόνια για τη θέση του εργοστασιακού στους μπλε, χωρίς βέβαια καμμία εγγύηση ότι θα την πάρει.

 

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ήδη είναι δυσαρεστημένος με την Yamaha - με την οποία έχει απευθείας συμβόλαιο - κάτι που το εξέφρασε δημοσίως στις αρχές του μήνα.

 

Από την άλλη, ο Sito Pons έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ένα σπουδαίο ταλέντο, στο πρόσωπο του Alex Rins κι ενδεχομένως να μπορέσει να τον πείσει να μείνει μαζί του και ν’ ανέβουν μαζί στη μεγάλη κατηγορία!

Επόμενο άρθρο »

Argentina: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Σαν σήμερα: Το ντεμπούτο ενός Θρύλου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα