• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: Ο Rossi 38;
Ακόμα και στα 40 θα παλεύει για νίκες!
Νέα 13/02/2017 - 13:41

Ο Colin Edwards μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τους Rossi και Vinales, οι οποίοι θα ριχτούν σε λίγο στη μάχη για τον Τίτλο του Πρωταθλητή στο MotoGP.

 

Ο Τεξανός άσος, που πλέον ασχολείται με τη σχολή του ασφαλούς οδήγησης στην Αμερική, οδήγησε για πρώτη φορά στο MotoGP το 2003.

 

Προερχόμενος από δυο Τίτλους στα SBK, ο Colin ανέβηκε στην Aprilia RS Cube του 2003, μια τεχνολογικά προηγμένη μοτοσυκλέτα στα αρχικά της όμως στάδια εξέλιξης.

 

Την επόμενη σεζόν πήγε στην ομάδα του Fausto Gresini και πάνω στην Honda της ομάδας πήρε τους πρώτους του βαθμούς. Μέχρι που...

 

«...με πήραν από την εργοστασιακή Yamaha για την επόμενη σεζόν, να είμαι δίπλα στον Valentino Rossi. Ήμασταν μαζί και είχαμε νικήσει στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka και καταλήξαμε να είμαστε ομόσταυλοι για τρία συνεχόμενα χρόνια».

 

«Ήταν υπέροχες σεζόν δίπλα στον Rossi. Κέρδισε πολλούς αγώνες κι έκανα κι εγώ ό,τι καλύτερο. Αγωνίστηκα για μεγάλο διάστημα στο MotoGP».

 

«Κέρδισα ικανοποίηση και βάθρα. Η νίκη; Την έχασα για πολύ λίγο αλλά με δεδομένο ποιοί ήταν οι αντίπαλοί μου, ο Rossi και ο Biaggi, δεν το μετανιώνω καθόλου».

 

Ο Edwards αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 40 ετών. Σε λίγες ημέρες ο Valentino Rossi γίνεται 38 χρονών!

 

«Αν και αποσύρθηκα, ήμουν έτοιμος σωματικά αλλά δύσκολα ερχόταν η συγκέντρωση... ο Rossi όμως δεν έχει γυναίκα και παιδιά. Καταλαβαίνετε τι εννοώ...»

 

«Δεν έχει τόσα στο κεφάλι του», προσθέτει γελώντας.

 

«Εν συντομία, ο Rossi το μόνο που θα έχει να σκέφτεται είναι τους αγώνες και είμαι βέβαιος ότι θα τα πάει πολύ καλά. Θα παλεύει για νίκες».

 

Για να έρθουν όμως αυτές, θα πρέπει να τα βάλει με αναβάτες κατά πολύ νεότερούς του και με τεράστιο ταλέντο, όπως ο Marquez και ο Vinales.

 

«Ο Vinales είναι μεγάλο ταλέντο. Από το πρώτο τεστ στην Valencia έδειξε ότι είναι γρήγορος πάνω στην Μ1 και το επανέλαβε στην Μαλαισία».

 

«Οι οδηγικές του ικανότητες είναι εξαιρετικές, είναι γρήγορος και διψασμένος. Θα δούμε όμως σε τι επίπεδο θα αποδώσει όταν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Qatar GP και στη βροχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη φορά... Vietnam!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα