• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: Κατατακτήριες
Ο Alex Marquez ξεκινά από την pole
Νέα 17/03/2018 - 18:25

Για μια ακόμη φορά, την τρίτη στις τέσσερεις επίσημες περιόδους δοκιμών που έχουν γίνει στο Qatar, ήταν ο Alex Marquez αυτός που έγραψε τον καλύτερο χρόνο.

 

Ο Ισπανός δείχνει ότι δικαίως έχει τον Τίτλο του φαβορί και κατάφερε να πάρει την πρώτη pole position για το 2018, στοχεύοντας στην 4η νίκη του στην Moto2.

 

Η διαφορά του Marquez από τον δεύτερο ήταν τρία δέκατα, καθώς οι Kalex είχαν δικές τους μοτοσυκλέτες στις πρώτες θέσεις και στις κατατακτήριες.

 

Ο δεύτερος ήταν ο Lorenzo Baldassarri που και πάλι έκανε την τελική του επίθεση στο χρονόμετρο με την καρώ σημαία να έχει πέσει, δεν κατάφερε όμως να πάρει την pole.

 

Από την πρώτη σειρά θα ξεκινήσει και ο Pecco Bagnaia που ανέβασε την απόδοσή του προς το τέλος και πήρε την τρίτη θέση.

 

Μικρές οι διαφορές των οδηγών στις μπροστά θέσεις, με τον Miguel Oliveira να είναι η καλύτερη ΚΤΜ στην τέταρτη θέση, χάνοντας την πρώτη σειρά για 3χιλ.

 

Στο τέλος ήταν δυνατός και ο Romano Fenati, επιβεβαιώνοντας ότι νοιώθει καλά στο Qatar, στο ντεμπούτο του στη μεσαία κατηγορία.

 

Έτσι ο Ιταλός θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, μαζί με τον Danny Kent που έκανε μια μίνι έκπληξη και έβαλε την Speed Up του στην 6η θέση!

 

Η τρίτη σειρά απαρτίζεται μόνο από Kalex, με τον Jorge Navarro να κρατά πίσω του τους Mattia Pasini και Marcel Schrotter.

 

Ο Sam Lowes δεν κατάφερε στο τέλος να βελτιωθεί κι έμεινε στην 10η θέση.

 

Δύσκολες οι κατατακτήριες σήμερα για τον Binder, υποχώρησε στην 13η θέση αλλά και για τον Joan Mir που είχε μόλις τον 24ο χρόνο!

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP: Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα