• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aramco - VR|46 στο MotoGP για το 2022 - 2026!!!
Η Σαουδική Αραβία μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι
Νέα 29/04/2021 - 12:44

Η ομάδα του Ρόσσι ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία για την επόμενη πενταετία, με την υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας, μέσω της εταιρείας Aramco ως κύριου χορηγού! 

Η συμφωνία έγινε με την Tanal Entertainment Sport & Media, μια εταιρεία που ανήκει στην Αυτού Εξοχότητα τον Πρίγκηπα Abdulaziz bin Abdullah Al Saud.

ARAMCO Racing Team VR46 θα είναι το όνομα της ομάδας και φυσικά εκτός από το γίγαντα των πετρελαίων της Σαουδικής Αραβίας, θα έχει μαζί της και άλλους μεγάλους χορηγούς.

Στόχος της ομάδας είναι και να προβάλλει τα μεγάλα πρότζεκτ που γίνονται στην Σαουδική Αραβία, με το όνομα Vision 2030, για δημιουργία και νέων πόλεων, αλλά και υποδομών σε σπορ και διασκέδαση. Προφανώς μέρος του σχεδίου είναι και η πίστα που θα κατασκευαστεί στη χώρα. Ιταλοί αρχιτέκτονες, μαζί με εγχώριους σχεδιάζουν τις μελλοντικές πόλεις και όλα αυτά τα έργα και ο ίδιος ο Πρίγκηπας ενδιαφέρεται πολύ για την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα του, με παγκόσμιες προοπτικές στις υποδομές.

 

Παρά το ότι τα χρώματα που ίσως έχει η ομάδα, μπήκαν πάνω σε Yamaha M1, δεν είναι ακόμη γνωστό με ποιον κατασκευαστή θα συνεργαστούν και η απόφαση θα ανακοινωθεί είτε στο Λε Μαν, είτε στο Μουτζέλο.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Aprilia υπογράφει συμβόλαιο με την Dorna!

« Προηγούμενο άρθρο

Πώς η Yamaha έφτιαξε την YZR-M1;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα