• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξία επικρατεί στην Tech 3
Για τον αγώνα στο Misano
Νέα 01/09/2011 - 13:27

Οι Colin Edwards και Cal Crutchlow εκφράζουν την αισιοδοξία τους ενόψει του Grand Prix στο San Marino. Ο πρώτος θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα που έχει στους τελευταίους αγώνες ενώ ο δεύτερος αναθάρρησε στην Ινδιανάπολη και θέλει ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα. Ας δούμε τι δήλωσαν:

 

Colin Edwards:

«Το Misano είναι η πρώτη πίστα στην οποία αγωνίστηκα με την Yamaha στο WSBK το 1995. Συνεπώς είναι μια πίστα η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Έχω περάσει πολύ καιρό στην περιοχή γύρω από το Riccione και την παραλία και έχω ζήσει εκεί με την οικογένειά μου το 2004. Έτσι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Οι θεατές έχουν πάθος και αγαπούν το MotoGP και πάντα υπάρχει ένας υπέροχος θόρυβος γύρω από την πίστα.

Πάντα θες το επιπλέον και ξέρω ότι στην ομάδα δίνουν το μέγιστο που μπορούν. Στην Ινδιανάπολη δεν είχαμε την ισχύ που θέλαμε από τον κινητήρα αλλά κέρδισα οδηγούς που είχαν εργοστασιακές μοτοσυκλέτες και αυτό δείχνει την καλή δουλειά που κάνουμε. Στόχος μας θα είναι και πάλι να είμαστε στην πρώτη εξάδα των κατατακτήριων δοκιμών και του αγώνα. Σχεδόν τα καταφέραμε στην Ινδιανάπολη και νομίζω ότι θα το επιτύχουμε στο Misano.»

 

Cal Crutchlow:

«Έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα στην Ινδιανάπολη ανυπομονώ για το Misano. Στις ΗΠΑ, στόχος μου ήταν να τερματίσω στον αγώνα και να μάθω περισσότερο την μοτοσυκλέτα και το κατάφερα. Αυτό βελτίωσε την αυτοπεποίθησή μου και το ηθικό μου. Ο ρυθμός μου ήταν ίδιος με αυτόν του Dani Pedrosa όταν κέρδισε το 2010 αλλά δείχνει και πόσο γρήγορα κινούνται οι πρώτοι φέτος. Είναι μια πρόκληση για εμένα και ο στόχος μου για τον αγώνα είναι να βρεθώ στην πρώτη δεκάδα. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να μάθω την πίστα και αυτό είναι θετικό για εμένα.»

Επόμενο άρθρο »

Έκθεση Drudi στο Misano: Πως βλέπει το MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Laverty: «Η Tech 3 είναι η πρώτη μου επιλογή»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα