• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O "nerazzurro" Rossi φοβάται την Manchester United
σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν...
Νέα 24/02/2009 - 12:37
Η Inter του "Special One" Jose Mourinho αντιμετωπίζει τους θρυλικούς "μπέμπηδες" της Manchester United για τη φάση των 16 του Champions League και ο Valentino Rossi, φανατικός οπαδός των nerazzurri, προβλέπει πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του καλού του φίλου Marco Materazzi (ο δυναμικός αμυντικός της Inter που δέχθηκε την κουτουλιά του Zinedine Zidane στον τελικό του Μουντιάλ του 2006 όπου η Ιταλία στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια νικώντας στη διαδικασία των πέναλτι τη Γαλλία).

«Δεν είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω πως αυτή την περίοδο η Manchester United είναι πιο δυνατή από την Inter, αλλά ποιος ξέρει, σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν. Θα είναι όμως δύσκολα τα πράγματα», σχολίασε ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των MotoGP.

Η πρώτη αναμέτρηση διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης 24/2 επί ιταλικού εδάφους, στο στάδιο Giuseppe Meazza του Μιλάνο, αλλά ο Doctor δεν θα βρίσκεται στις εξέδρες των επισήμων για να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας του καθώς είναι εκτός Ιταλίας.

Δεν αποκλείεται πάντως να παρακολουθήσει από κοντά τον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου στο Old Trafford: «Δεν θα πάω στο γήπεδο γιατί δεν βρίσκομαι στην Ιταλία, αλλά ίσως πάω να δω τον επαναληπτικό που θα γίνει στο Μάντσεστερ».

Επόμενο άρθρο »

Ο Πρόεδρος της IRTA εξηγεί τις αποφάσεις μείωσης κόστους

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιο είναι το “μυστικό” της επιτυχίας: Stoner – Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα