• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Livio Suppo αποκλείει το ενδεχόμενο εγχείρησης του Stoner
Ο μάνατζερ της Ducati διαψεύδει τις φήμες σχετικά με την κατάσταση του καρπού του Stoner…
Νέα 25/02/2009 - 13:54
Ως γνωστόν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP του 2007 και κυριότερος αντίπαλος του Rossi, Casey Stoner, είχε υποβληθεί σε δεύτερη εγχείρηση στον αριστερό καρπό του, την περίοδο του περασμένου Νοέμβρη (πρώτη φορά τον είχε σπάσει σε πτώση του το 2003). Στην συνέχεια συμμετείχε στις πρώτες φετινές δοκιμές της Sepang – σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο του τριημέρου, όπου και παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο χειρουργημένο αριστερό του σκαφοειδές. Όμως τα πράγματα για το αστέρι της Ducati, δεν είναι ανησυχητικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του “MotoGP Project Μάνατζερ” της Ducati, Livio Suppo, όλα είναι υπό έλεγχο. Όπως ο ίδιος δήλωσε:

“Κανένας δεν μίλησε και για άλλη εγχείρηση. Οι γιατροί είπαν ότι η εγχείρηση πήγε πολύ καλά, έτσι τώρα το μόνο που απαιτείται είναιΠροβληματισμένος για την πλήρη ανάρρωση του εγχειρισμένου καρπού του ο Stoner… παρόλα αυτά ταχύτερων όλων στην Sepang!
Προβληματισμένος για την πλήρη ανάρρωση του εγχειρισμένου καρπού του ο Stoner… παρόλα αυτά ταχύτερων όλων στην Sepang!
η εξάσκηση, ώστε ο καρπός του Stoner να αποκτήσει και πάλι την ευκινησία του. Όλα θα πρέπει να είναι υπό έλεγχο. Στην Sepang, ήταν ικανός να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα, όπως ακριβώς είχαν πει και οι γιατροί και ήταν απίστευτα γρήγορος”.

“Θα πρέπει να δουλέψει σκληρά με τον καρπό του. Σίγουρα δεν θα είναι κάτι εύκολο, όμως ο Stoner έχει τον χαρακτήρα για να το κάνει. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις δοκιμές του Qatar, αυτό το Σαββατοκύριακο. Η συγκεκριμένη πίστα δεν υποβάλει σε ιδιαίτερη σωματική καταπόνηση τους αναβάτης, σε σχέση με αυτή του Qatar, έτσι θα είναι καλύτερα για αυτόν”.

Στις δηλώσεις του ο Suppo, έδωσε έμφαση και στην σκληρή δουλειά που επίσης έκανε και ο νέος team mate του Stoner, Nicky Hayden, τον οποίο και τίμησε λέγοντας:

“Ο Nicky δεν ήταν τόσο γρήγορος όσο ο Casey στη Sepang, όμως πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Casey είναι μαζί μας και οδηγάει την Ducati από το 2006. Η πίστα της Sepang είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική πίστα και παρόλα αυτά, ο Nicky ήταν το ίδιο γρήγορος με τον Stoner στο 1ο και 2ο τμήμα της πίστας. Μίλησα μαζί του ακριβώς μετά τις δοκιμές και πραγματικά πιστεύω ότι έχει άψογη συμπεριφορά για μας, δουλεύοντας μαζί”.

Επόμενο άρθρο »

Melandri: «Μετά τις δοκιμές του Κατάρ θα αποφασίσουμε»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Πρόεδρος της IRTA εξηγεί τις αποφάσεις μείωσης κόστους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα