• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: «Μετά τις δοκιμές του Κατάρ θα αποφασίσουμε»
Από την πορεία των δοκιμών και την απόδοση της περσινής ZX-RR θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του Ιταλού στο Πρωτάθλημα...
Νέα 25/02/2009 - 14:42
Ο Marco Melandri θα πάρει μέρος στις δοκιμές του Κατάρ που θα διεξαχθούν 1-3 Μαρτίου οδηγώντας τη ZX-RR που είχε δοκιμάσει στα τέλη του 2008 σε Valencia και Phillip Island. Πρόκειται ουσιαστικά για την περσινή μοτοσικλέτα την οποία είχαν στη διάθεσή τους οι John Hopkins - Anthony West.
Όπως έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook, από την πορεία των δοκιμών θα εξαρτηθεί το αν θα τρέξει τελικά ή όχι στο φετινό Πρωτάθλημα. «Θα δοκιμάσω τη μοτοσικλέτα στην πίστα του Losail και μετά θα αποφασίσουμε αν υπάρχει περίπτωση να τρέξω ή όχι στο Πρωτάθλημα. Αν η μοτοσικλέτα αποδειχθεί καταστροφή, τότε όλοι θα πάμε σπίτια μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 26χρονος οδηγός.

Προφανώς η ιδιωτική ομάδα που ετοιμάζεται με τη βοήθεια του Carmelo Ezpeleta δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από την Kawasaki ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη για την ZX-RR του 2009 που δοκιμάστηκε στις αρχές του έτους στην Αυστραλία, γι' αυτό και ο Melandri θα δοκιμάσει την περσινή μοτοσικλέτα στο Κατάρ.

Όταν ενημερώθηκε σχετικά δυσανασχέτησε και απέρριψε το ενδεχόμενο να τρέξει με την περσινή ZX-RR, αλλά τελικά αποφάσισε να κάνει μια προσπάθεια γιατί θεωρεί πως είναι καλύτερο γι' αυτόν να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα παρά να μείνει μια σεζόν εκτός δράσης. Πριν το Κατάρ πάντως θα βρεθεί το διήμερο 27-28/2 στο Ντουμπάι προκειμένου να πάρει μέρος στον τέταρτο γύρο του Speedcar Series.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη του απόπειρα, στο Κατάρ, τα πήγε περίφημα τερματίζοντας όγδοος στον πρώτο αγώνα, ενώ στον δεύτερο έφτασε μια ανάσα από τη νίκη πριν εγκαταλείψει από μηχανική βλάβη λίγους γύρους πριν την πτώση της καρό σημαίας.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Δεν αισθάνομαι κατώτερος του Rossi. Mια μέρα θα τον νικήσω»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Livio Suppo αποκλείει το ενδεχόμενο εγχείρησης του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα