• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η επίσημη παρουσίαση της Repsol Honda
Σε μια φαντασμαγορική τελετή που έγινε το Σάββατο (14/3) στο Palacio de Deportes της Μαδρίτης, η Repsol Honda παρουσίασε την ομάδα της...
Νέα 15/03/2009 - 11:43
Σε μια φαντασμαγορική τελετή που έγινε το Σάββατο (14/3) στο Palacio de Deportes της Μαδρίτης, στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Indoor Trial, η Repsol Honda παρουσίασε την ομάδα της που θα αγωνιστεί στα MotoGP το 2009.

Ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Indoor Trial, Τoni Bou που διαπρέπει στο χώρο του με τα χρώματα της Repsol Montesa HRC, ήταν μαζί με τον Andrea Dovizioso οι πρωταγωνιστές της παρουσίασης.

Ο Dani Pedrosa που αναρρώνει από τις πρόσφατες επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο αριστερό του χέρι και στο αριστερό του γόνατο δεν ήταν παρόντας ωστόσο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει, να συνομιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Αισθάνομαι καλά, υπάρχει πρόοδος.O Pedrosa δεν βρέθηκε στη Μαδρίτη αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την τελετή και να στείλει το μήνυμά του
O Pedrosa δεν βρέθηκε στη Μαδρίτη αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την τελετή και να στείλει το μήνυμά του
Χρειάζεται υπομονή γιατί ακόμα έχω δύο εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσω να λυγίζω το γόνατό μου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρέθηκα στην παρουσίαση της ομάδας», είπε ο Pedrosa μέσω του τηλεοπτικού φακού και πρόσθεσε: «Ο στόχος παραμένει ο ίδιος: θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ».

Από την πλευρά του ο Andrea Dovizioso είπε: «Το ότι έγινα επίσημος αναβάτης της Repsol Honda είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Με αυτήν την ομάδα έχουν αγωνιστεί σπουδαίοι αναβάτες όπως ο Mick Doohan και ο Valentino Rossi. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία και μια απίστευτη πρόκληση, κάτι το οποίο είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Το να είσαι στην εργοστασιακή ομάδαH RC212V που θα οδηγούν φέτος οι Pedrosa - Dovizioso
H RC212V που θα οδηγούν φέτος οι Pedrosa - Dovizioso
σε γεμίζει με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Τώρα πρέπει να βοηθάω στην εξέλιξη της μοτοσικλέτας και αυτό στον χώρο των MotoGP είναι αρκετά περίπλοκο. Το μόνο που έκανα πριν έρθω εδώ ήταν να οδηγώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται τις μοτοσικλέτες που μου έδιναν, να αλλάζω το set-up, αλλά τώρα θα πρέπει να σκέφτομαι και να προτείνω πράγματα για το πως θα βελτιωθεί η συμπεριφορά και η συνολική απόδοση της μοτοσικλέτας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μαδρίτη για την παρουσίαση της Repsol Honda και από δω και πέρα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στη μάχη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τα αποκαλυπτήρια της νέας Honda RC212V τα οποία έκαναν ο Dovizioso μαζί με τον Bou. «Η μοτοσικλέτα είναι καλύτερη από την προηγούμενη: έχουμε περισσότερη δύναμη από τον κινητήρα, ενώ το νέο σασί λειτουργεί καλύτερα και διασφαλίζει μεγαλύτερη ευστάθεια στο μπροστινό σύστημα κάνοντας πιο εύκολο το στρίψιμο», είπε ο Dοvizioso αναφερόμενος στη νέα μοτοσικλέτα.

Όσο για το που βρίσκεται η ομάδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ο 23χρονος αναβάτης από το Forli είπε: «Αυτή τη στιγμή ο Casey Stoner και ο Rossi είναι ένα βήμα μπροστά από μας, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι σύντομα θα φτάσουμε στο επίπεδό τους».

Επόμενο άρθρο »

ΔIHΜΕΡΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ TRACK DAY ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ 1η και 2η ΜΑΪΟΥ 2009

« Προηγούμενο άρθρο

2ος ΑΓΩΝΑΣ - QATAR: Ο “rookie” τα πήρε όλα κι έφυγε…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα