• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Ο Jeremy Burgess για όλα
Ο Αρχιμηχανικός του Rossi μιλάει αποκλειστικά για τις μοτοσυκλέτες και τους οδηγούς που συνεργάστηκε
Νέα 10/04/2009 - 20:33
Με 12 Παγκόσμιους Τίτλους στο παλμαρέ του ο Αυστραλός Jeremy Burgess είναι ο πιο πετυχημένος Αρχιμηχανικός των ΜotoGP σήμερα.

Μίλησε στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, με την ευκαιρία του θέματος που υπάρχει για τον ίδιο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού motoGP world.

Αρχικά έδειξε ενθουσιασμό για το πληρέστατο άρθρο που επιμελήθηκε ο Βασίλης Αντζουλάτος και αμέσως μετά απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις.

«Οι μοτοσυκλέτες από την πρώτη μου αγωνιστική ΤΖ350 στη δεκαετία του ’70, μέχρι την Μ1 σήμερα έχουν βελτιωθεί δραματικά. Αυτό που έμεινε ίδιο είναι ο ενθουσιασμός των οδηγών για τη νίκη», είπε ο γκουρού των μοτοσυκλετών.

«Από τους οδηγούς που συνεργάστηκα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα. Ο Spencer, o Mamola, o Haslam, o Gardner, o Doohan, o Rossi, όλοι είχαν και έχουν την ίδια αποφασιστικότητα και το ίδιο πάθος για τους αγώνες», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Στον αγώνα την Κυριακή θα δούμε τι κάναμε σε εξέλιξη φέτος, γιατί οι δοκιμές και ένας γρήγορος γύρος δεν λένε πολλά πράγματα, όπως λέει και ο Valentino» κατέληξε ο Αυστραλός.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Burgess στο επόμενο τεύχος του motoGP world.Και στην κάμερα της DORNA η συνέντευξη
Και στην κάμερα της DORNA η συνέντευξη

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Ελεύθερα 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Ελεύθερες δοκιμές 125cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα