• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Mugello: Ο Folger με ρεκόρ την pole
Βελτιώθηκε αλλά έμεινε 25ος ο Σίσσης
Νέα 01/06/2013 - 14:56

Ο Γερμανός Jonas Folger κατάφερε να κατακτήσει την pole position σήμερα το μεσημέρι στην πίστα του Mugello, με τον αναβάτη του Aspar να βελτιώνει κατά τέσσερα δέκατα περίπου το απόλυτο ρεκόρ πίστας που κατείχε από πέρυσι ο Maverick Vinales. Ο τελευταίος ήταν και ο μοναδικός που ακολούθησε τον γρήγορο ρυθμό του Γερμανού, μένοντας δεύτερος για 66 χιλιοστά του δευτερολέπτου, πέφτοντας παράλληλα κάτω από το φράγμα του 1:58. Την πρώτη σειρά κλείνει ο Alex Rins, με καλύτερο χρόνο στο 1:58.046δ.

 

Εξαιρετικός ο Jack Miller, είναι η καλύτερη Honda του grid και θα ανοίξει αύριο τη δεύτερη σειρά του grid. Δίπλα του ο Ισπανός Luis Salom και ο Miguel Oliveira πάνω στη Mahindra του. Ο καλύτερος Ιταλός της μικρής κατηγορίας είναι ο Antonelli, ο οποίος ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση, με τον Jakub Kornfeil να ακολουθεί. Τη δεκάδα των πρώτων κλείνουν οι Danny Webb (ο οποίος υπέστη διάσειση στο Le Mans) και Alex Marquez. Ο Efren Vazquez συνεχίζει να πονάει και έμεινε 31ος.

 

Ο Θανάσης πίεσε, προσπάθησε για κάτι καλό, έριξε το χρόνο του από τα τρίτα ελεύθερα νωρίτερα, ωστόσο δεν ήταν αρκετό παρά για την 25η θέση στις κατατακτήριες, σε μια κατηγορία όπου ο ανταγωνισμός έχει ανέβει αρκετά και σήμερα είδαμε εννιά αναβάτες να πέφτουν κάτω από το 1:58! Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Ρεκόρ και pole για Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

O Jarvis μιλά για το νέο μοτέρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα