• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Μπορούσα και την 1η (σειρά)
Dovi: Τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Νέα 15/06/2013 - 21:25

Θετική ήταν η σημερινή ημέρα για τον Nicky Hayden, ο οποίος ήταν ο δεύτερος πιο γρήγορος το πρωί στα τρίτα ελεύθερα, ενώ στη συνέχεια - το μεσημέρι - κατάφερε να πάρει την καλύτερη φετινή του θέση στις κατατακτήριες.

 

Dani έκανε έναν καταπληκτικό γύρο, ωστόσο η πρώτη σειρά δεν ήταν άπιαστο όνειρο για εμένα σήμερα", τόνισε ο Αμερικανός άσος και πρόσθεσε: "Αυτό θα ήταν καλό, αλλά η σημερινή μου θέση παραμείνει η καλύτερη σε κατατακτήριες για φέτος. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά με φρέσκα ελαστικά, ωστόσο αρχίζουν οι ταλαντώσεις όταν χάνουμε πρόσφυση στο πλάι. Πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι αύριο το πρωί για να κάνουμε το ελαστικό να διαρκέσει περισσότερο. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά ευελπιστούμε να δώσουμε μια ωραία μάχη και να το διασκεδάσουμε!"

 

Από την πλευρά του ο Andrea Dovizioso κατάφερε να βελτιωθεί στο ρυθμό του, κάτι σημαντικό για τον αυριανό αγώνα, ωστόσο ήταν πολύ απογοητευμένος με την 9η θέση, προερχόμενος μάλιστα από την 3η θέση στις κατατακτήριες του Mugello. Ο Ιταλός θα μοιραστεί την τρίτη σειρά με δυο συμπατριώτες του, τους Valentino Rossi και Andrea Iannone.

 

Andrea Dovizioso: "Κρίμα... δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω ένα καλό γύρο και το να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά δεν θα είναι εύκολο. Η Βαρκελώνη είναι μια από τις πιο ωραίες πίστες για να κάνεις τον τέλειο γύρο, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος που η θέση μας στο grid θα μας δυσκολέψει αύριο. Τα πήγα καλά στην πρώτη έξοδο και ήξερα ότι θα μπορούσα να μειώσω το χρόνο μου κατά τρία ή τέσσερα δέκατα, αν όλα κυλούσαν ομαλά σ' όλους τους τομείς της πίστας. Μετά, στον πρώτο μου γύρο με το δεύτερο ελαστικό, παραλίγο να πέσω όταν η μοτοσυκλέτα έκλεισε το μπροστινό και αναγκάστηκα να κόψω για να σώσω το ελαστικό. Βελτιωθήκαμε πολύ σε σχέση με χτες, κυρίως στο ρυθμό και όχι στον ένα γρήγορο γύρο, αλλά θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, καθώς όλοι μας θα δυσκολευτούμε όταν τα ελαστικά αρχίζουν να φθείρονται. Θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε μερικές θέσεις στο ξεκίνημα, καθώς όλα μπορεί να συμβούν στον αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Το αξίζαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: H pole στον εκρηκτικό Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα