• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Το αξίζαμε!
Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πρώτη σειρά!
Νέα 15/06/2013 - 21:34

Ο Cal Crutchlow κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης ενός αγώνα, για δεύτερη φορά φέτος, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Ο Βρετανός ήταν η καλύτερη Yamaha σήμερα και με έναν ταχύτατο τελευταίο γύρο, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:41.501 που του εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον νυν Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

"Σήμερα κάναμε μια πολύ καλή δουλειά και είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πρώτη σειρά", δήλωσε ο Crutchlow, ο οποίος αύριο θα έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίτο του συνεχόμενο βάθρο! "Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες με τις υψηλές θερμοκρασίες ασφάλτου και όλα δείχνουν ότι αύριο θα έχουμε δυνατές μάχες. Θα είμαι χαρούμενος αν κάνω μια καλή αρχή και μείνω μαζί με τους Dani και Jorge, οι οποίοι προφανώς είναι πολύ δυνατοί. Αναμφίβολα αξίζαμε αυτή τη θέση σήμερα, παρά το ότι ο Jorge αντιμετώπισε μερικά προβλήματα χωρίς τα οποία ενδεχομένως να ήταν αυτός δεύτερος. Συγχαρητήρια στον Dani διότι έκανε ένα φανταστικό χρόνο σε αυτές τις συνθήκες!"

 

Να σημειώσουμε ότι είναι η ένατη φορά στην καριέρα του, που ο Βρετανός αναβάτης καταφέρνει να ξεκινήσει αγώνα από την πρώτη σειρά!

 

Επόμενο άρθρο »

Να αυτοχρηματοδοτηθεί η Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Μπορούσα και την 1η (σειρά)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα