• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κράχτες οι Rossi και Crutchlow!
Έξαρση στη ζήτηση εισιτηρίων για το Silverstone
Νέα 09/07/2013 - 13:07

Η νίκη του Valentino Rossi στην Ολλανδία και η συνεχιζόμενη παρουσία του Cal Crutchlow στο βάθρο του MotoGP - σε συνδυασμό με την παρθενική του pole στο Assen - είναι οι κυριότεροι παράγοντες στη θεαματική αύξηση της ζήτησης εισιτηρίων για τον αγώνα στο Silverstone, που θα διεξαχθεί στο τέλος Αυγούστου.

 

Ο Richard Phillips, Διευθύνων Σύμβουλος στην αγγλική πίστα, θεωρεί ότι αυτή η αυξημένη ζήτηση οφείλεται σε συνδυασμό παραγόντων, όπως το αμφίρροπο Πρωτάθλημα, η επιστροφή του Rossi στις νίκες και οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Cal Crutchlow αλλά και του Scott Redding, με τον τελευταίο να είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Moto2! "Τα εισιτήρια θα είναι πολύ καλά φέτος, κάτι που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες: Το Πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, έχουμε αρκετούς νικητές, συμπεριλαμβανομένου του Rossi με την Yamaha, η παρουσία τουεκπληκτικούMarc Marquez - ο νεαρότερος νικητής MotoGP ποτέ - και οι εναλλαγές της πρώτης θέσης ανάμεσα σε Lorenzo και Pedrosa. Συγκλονιστικός είναι και ο Cal, ο οποίος έχει ήδη τρία βάθρα και μια pole position, ο πρώτος Βρετανός που το κατορθώνει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια!"

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Παράλληλα και ο Bradley Smith τα πηγαίνει αρκετά καλά στο ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Scott Redding είναι πρώτος στη βαθμολογία της Moto2. Όλα τα παραπάνω έχουν συμβάλλει στην αύξηση της ζήτησης". Ο Cal Crutchlow δήλωσε με τη σειρά του: "Ήταν καταπληκτικά που καταφέραμε και πήραμε την pole στο Assen. Αυτό δείχνει τις δυνατότητές μας. Ειλικρινά θεωρώ ότι είχα την ευκαιρία να κερδίσω τον αγώνα, αλλά δεν ήταν γραφτό. Είμαι όμως χαρούμενος που τερμάτισα στο βάθρο για τρίτη φορά σε τέσσερεις αγώνες. Χάρηκα και για τον Rossi. Είναι ένας αληθινός θρύλος και είναι ωραίο να τον ξαναβλέπεις στο ψηλότερο σκαλί... αρκεί βέβαια να μην με κερδίζει συχνά! Βελτιωνόμαστε συνεχώς κι όλα μπορούν να γίνουν μέχρι να φτάσουμε στο Silverstone. Δεν είναι μακριά και θέλω όσο τίποτα να κερδίσω μέσα στην πατρίδα μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati Athens: Τα εγκαίνια - Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Η ώρα του Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα