• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Twin Ring Motegi: Στον αέρα οι κατατακτήριες δοκιμές
O Valentino Rossi στην pole position σε περίπτωση που δεν γίνουν οι κατατακτήριες δοκιμές...
Νέα 25/04/2009 - 07:02
Στις 9:00GR (τρεις το μεσημέρι τοπική ώρα) θα υπάρξει νέα ενημέρωση από τους οργανωτές για το αν τελικά θα γίνουν ή όχι οι κατατακτήριες δοκιμές των τριών κατηγοριών.

Η βροχή εξακολουθεί να πέφτει με την έντασή της να αυξομειώνεται κατά διαστήματα. Σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος έχουν σχηματιστεί μικρές λίμνες και οι άνθρωποι της πίστας κάνουν ό,τι μπορούν για να  λύσουν το πρόβλημα. Εκτός αυτού η πίστα έχει αρχίσει να καλύπτεται από ομίχλη που έρχεται σιγά σιγά από τα γύρω βουνά...

«Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Πριν τρεις μέρες είχαμε 25 βαθμούς Κελσίου και τώρα βρέχει καταρρακτωδώς», δήλωσε ο Yuki Takahashi.

Σύμφωνα με τον κανονισμό σε πρίπτωση που δεν διεξαχθούν κατατακτήριες δοκιμές, τότε το γκριντ θα διαμορφωθεί με βάση τον καλύτερο χρόνο που σημείωσαν οι αναβάτες και στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μετρήσουν δηλαδή οι χρόνοι που σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο που διεξήχθη την Παρασκευή σε στεγνό οδόστρωμα και είναι σαφώς καλύτεροι από τους σημερινούς που έγιναν υπό βροχή.

Αν συμβεί αυτό τότε ο Valentino Rossi θα πάρει την pole position με τους Casey Stoner και Jorge Lorenzo να συμπληρώνουν την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

Επόμενο άρθρο »

Twin Ring Motegi: Δηλώσεις Rossi, Stoner, Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Tο ...παπάκι πάει στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα