• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Π.Π.Τ. Μέγαρα: Superstock
Κυριάρχησε ο Λευτέρης Πίππος, στο βάθρο οι Τσίτος-Μαρκεσίνης
Νέα 24/09/2013 - 15:00

Έναν όμορφο και πλούσιο σε θέαμα αγώνα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι έδωσαν το παρόν στην πίστα των Μεγάρων την Κυριακή που μας πέρασε. Οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας - Superstock - μονομάχησαν για την πρώτη θέση, με θριαμβευτή τον περσινό πρωταθλητή, Λευτέρη Πίππο!

 

Ο Πίππος πέτυχε τη δεύτερη φετινή του νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και πλέον απολαμβάνει ένα προβάδισμα 27 βαθμών στη βαθμολογία, με δεύτερο τον Παναγιωτόπουλο (59 βαθμούς), ο οποίος έχασε πολύτιμο έδαφος μιας και δεν βαθμολογήθηκε στον αγώνα της Κυριακής, εξαιτίας μηχανικής βλάβης που δεν τον άφησε να ολοκληρώσει ούτε τον πρώτο γύρο, έχοντας ξεκινήσει από την pole position!

 

Ο Πίππος πέρασε μπροστά, με τον Γκιζίνο να τον ακολουθεί και τον Τσίτο να πλασάρεται στην 3η θέση. Οι τρεις τους είχαν ξεχωρίσει, με τον Πίππο ωστόσο να είναι εμφανώς καλύτερος από τους άλλους δυο και χωρίς να απειληθεί πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού. Ο Γκιζίνος (59 βαθμούς και αυτός στη βαθμολογία) πάλεψε να κρατήσει τη δεύτερη θέση, αλλά δεν είχε την "απάντηση" στην ωραία κίνηση του Τσίτου στην Κ1, με τον τελευταίο να παίρνει το δεύτερό του βάθρο, στην παρθενική του παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

 

Στη συνέχεια του αγώνα ο Μαρκεσίνης παρουσιάστηκε δυνατός και κατάφερε να αρπάξει την τελευταία θέση του βάθρου (το πρώτο του φέτος) από τον Γκιζίνο, ο οποίος δεν ανταπεξήλθε στην πίεση τόσο του πρώτου, όσο και του Τσαλίκη, ο οποίος τον έφτασε και τον πέρασε, κατακτώντας αυτός την 4η θέση! Πίσω από τον Γκιζίνο, στην 6η θέση, ο Μιχάλης Σπηλιώτης ο οποίος πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις ενάντια σε Τσαλίκη και Ευθυμίου, αφήνοντας τον τελευταίο στην 7η θέση. Στην 8η θέση ο Γιώργος Παπασταύρου, ο οποίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο έχοντας χτυπημένο το δεξί του πόδι (διάστρεμμα) μετά από μια μικρή πτώση που είχε στις Κατατακτήριες 2 του Σαββάτου. Ο νεαρός αναβάτης έκανε δυναμική εκκίνηση και πέρασε πέντε μοτοσυκλέτες, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στη δεξιόστροφη πίστα των Μεγάρων, κερδίζοντας παρά ταύτα τη μάχη που έδωσε με τις δυο BMW των Αχτύπη (9ος) και Γερακίτη (10ος). Στην εντέκατη θέση ο Καντιμοίρης, που έκανε καλύτερο προσωπικό χρόνο, ενώ πίσω ένα γύρο βρέθηκαν (στις δυο τελευταίες θέσεις) οι Πολύδωρος και Κοντοστάνος.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Τσίτος - Μαρκεσίνης
Τσίτος - Μαρκεσίνης
Μαρκεσίνης
Μαρκεσίνης
Παπασταύρου
Παπασταύρου
Παπασταύρου
Παπασταύρου
Πίππος
Πίππος
Παπασταύρου
Παπασταύρου
Παπασταύρου
Παπασταύρου
Μαρκεσίνης
Μαρκεσίνης
Παπασταύρου
Παπασταύρου
Τσίτος
Τσίτος
Πίππος
Πίππος

Επόμενο άρθρο »

Π.Π.Τ. Μέγαρα: OPEN

« Προηγούμενο άρθρο

Σάκης Συνιώρης: Εμπειρία ζωής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα