• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Π.Π.Τ. Μέγαρα: OPEN
Συναρπαστική μάχη Βέλλιου-Κρεμάλα!
Νέα 24/09/2013 - 15:08

Η κατηγορία της OPEN άνοιξε την αυλαία στον 3ο Γύρο Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη αυτό το Σ/Κ στην πίστα των Μεγάρων, με τους Βέλλιο και Κρεμάλα να μάχονται δυνατά για την πρώτη θέση, σ' έναν συναρπαστικό αγώνα που αποζημίωσε τους θεατές στις κερκίδες.

 

Την pole position είχε ο Γιώργος Δαραμούσης, ο οποίος και το εκμεταλλεύτηκε δεόντως παίρνοντας γρήγορα την πρωτοπορία, ακολουθούμενος από τους Κρεμάλα και Βέλλιο. Ο Δαραμούσης ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακός και κατάφερνε να αποκρούει τις επιθέσεις από τις μεγαλύτερες (1000cc) μοτοσυκλέτες που τον κυνηγούσαν (οδηγούσε 600cc), ώσπου έχασε το μπροστινό του στην Κ9 κι έπεσε, χωρίς ευτυχώς επιπτώσεις για την υγεία του.

 

Μετά την άτυχη αυτή εξέλιξη, η μάχη για την πρώτη θέση θα δίνονταν ανάμεσα στους Σταύρο Κρεμάλα και Θανάση Βέλλιο. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα οι δυο τους κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα από τις κερκίδες, κρατώντας υψηλά το ενδιαφέρον, μέχρι την καρό σημαία όπου νικητής αναδείχτηκε ο Βέλλιος! Ο Θανάσης κερδίζει για δεύτερη φορά στα Μέγαρα και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, 15 πίσω από τον πρωτοπόρο Κρεμάλα.

 

Οι 16 βαθμοί της τρίτης θέσης πήγαν στον Κώστα Γιαννακόπουλο, ο οποίος έκανε καλό αγώνα και πλησίασε στους 2 βαθμούς τον Βέλλιο! Από εκεί και κάτω, με διαφορές σε διψήφιο αριθμό δευτερολέπτων, ο Βογιατζής πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Ζεμπίλα και τον Σπερελάκη, που ήταν και η πρώτη 600cc στο grid, μετά την ατυχία του Δαραμούση. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Παπαγεωργίου, Καριπίδης, Κίτσι και Τσουκάτος. Στις θέσεις 11 και 12 βρέθηκαν οι Σαπούνας και Κοντογιάννης, ενώ με διαφορά γύρου τερμάτισαν οι Τσακαλάκης, Χριστάκης, Λαιμοδέτης και Αράπης. Στην τελευταία θέση, τρεις γύρους πίσω, ο Θανάσης Λέκας.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Σπερελάκης
Σπερελάκης
Βέλλιος
Βέλλιος
Γιαννακόπουλος
Γιαννακόπουλος
Βέλλιος
Βέλλιος
Κρεμάλας - Βέλλιος - Γιαννακόπουλος
Κρεμάλας - Βέλλιος - Γιαννακόπουλος

Επόμενο άρθρο »

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΕΑ

« Προηγούμενο άρθρο

Π.Π.Τ. Μέγαρα: Superstock

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα