• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μέγαρα ΠΠΤ: Ψυχογιός 1ος 20 χρόνια μετά!
Κέρδισε την κατηγορία Racing, με πολύ ωραίο στυλ!
Νέα 25/09/2013 - 13:28

Κείμενο: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαραγκός

 

Η κατηγορία Racing είχε 9 συμμετοχές μεταξύ των οποίων ο Πρωταθλητής του 1993 Ανδρέας Ψυχογιός, που αποφάσισε να ξαναφορέσει τη φόρμα του και να τρέξει, μετά από μερικά χρόνια που είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Με ωραίο οδηγικό στυλ πάνω στην παλιά του μοτοσυκλέτα, κέρδισε τον αγώνα, με σταθερή απόδοση στη διάρκεια των 22 γύρων. Μετά το τέλος του αγώνα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα και θύμισε στους νεώτερους ότι οι οδηγοί της δεκαετίας του '90 ακόμη μπορούν!

Ο Λάμπρος Τσώκος με την πολύ νεώτερη μοτοσυκλέτα ξεκίνησε καλά, αλλά μια πτώση τον άφησε πολύ πίσω. Συνέχισε σε πολύ καλό ρυθμό και κατάφερε να ανέβει μέχρι τη 2η θέση. Ο Ανδρέας Λεφέβρ δεν κατάφερε να αποκρούσει την επίθεση στο τέλος και αρκέστηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Πρωταθλητής Γιώργος Κίτσος που αντιμετώπισε μηχανική βλάβη ενώ ήταν πρώτος και τελικά με μόνο τον ένα κύλινδρο της μοτοσυκλέτας του να δουλεύει, πήρε την καρό σημαία στην 7η θέση. Σπυρίδων Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Λεφέβρ, Λέανδρος Ντότσικας, πήραν τις θέσεις 4-6.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Ψυχογιός
Ψυχογιός

Επόμενο άρθρο »

Laverty: Στον ίδιο ρυθμό!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Παραμένει στη Marc VDS ο Kallio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα