• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Στον ίδιο ρυθμό!
Με τη σιγουριά της διπλής νίκης στην Τουρκία
Νέα 25/09/2013 - 15:19

Ο Eugene Laverty προβλέπει ένα συναρπαστικό τέλος στο φετινό Πρωτάθλημα των SBK, αν καταφέρει να κρατήσει την ίδια απόδοση που του χάρισε τη διπλή νίκη στην Τουρκία, καθώς οι αναβάτες και οι ομάδες του Πρωταθλήματος επιστρέφουν στη Laguna Seca μετά από διάστημα οχτώ περίπου χρόνων.

 

Ο Ιρλανδός κατάφερε να κάνει τη διπλή του νίκη σε μια σημαντική καμπή του Πρωταθλήματος κι ενώ προηγουμένως είχε υποστεί αρκετές πτώσεις που μείωσαν τις ελπίδες του για Τίτλο. Πλέον, ο Laverty επανήλθε δριμύτερος και είναι 26 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Tom Sykes.

 

Η πίστα είναι καινούργια για τον Ιρλανδό, αυτό όμως δεν του αφαιρεί την αισιοδοξία ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλό πάνω στην εργοστασιακή του Aprilia. "Έχω δει τη Laguna μόνο στην τηλεόραση", ξεκίνησε να λέει ο Laverty. "Δείχνει μια αρκετά τεχνική πίστα και θα είναι σημαντικό να προετοιμαστώ για το Σ/Κ. Προέρχομαι από δυο δυνατούς αγώνες στην Κων/πολή και αυτό μου δίνει σιγουριά για τον επόμενο γύρο. Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τη διπλή νίκη, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει από το να προσπαθήσουμε! Υπάρχουν τέσσερεις αναβάτες για το φετινό Τίτλο κι έτσι θα έχουμε ένα συναρπαστικό τέλος της σεζόν!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Να σπάσουμε το ρόδι!

« Προηγούμενο άρθρο

Μέγαρα ΠΠΤ: Ψυχογιός 1ος 20 χρόνια μετά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα