• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Να σπάσουμε το ρόδι!
Σε μια πίστα που ποτέ δεν έχει κερδίσει η Yamaha!
Νέα 25/09/2013 - 16:16

Η Yamaha δεν έχει κερδίσει ποτέ στην πίστα της Aragon, σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά το αβαντάζ είναι οπωσδήποτε με το μέρος του Jorge Lorenzo, λίγες ώρες πριν το ξεκίνημα του 14ου γύρου στην Ισπανία.

 

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχει καταφέρει να επικρατήσει στους δυο τελευταίους αγώνες - μειώνοντας την απόστασή του από την κορυφή της βαθμολογίας στους 34 βαθμούς - ενώ ήταν και ο ταχύτερος όλων στο τεστ που είχε διεξαχθεί στη συγκεκριμένη πίστα τον Ιούνιο. Ένας σημαντικός σταθμός στο φετινό Πρωτάθλημα, για την ομάδα της Yamaha, αποτέλεσε ο αγώνας στο Misano, όπου οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi είχαν - για πρώτη φορά φέτος - το νέο seamless κιβώτιο της ομάδας. Στο τεστ που ακολούθησε στην ιταλική πίστα, βρέθηκαν λίγο πίσω από τον Marquez,  στη δεύτερη και τρίτη θέση.

 

"Πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ στην Aragon, σε μια πίστα όπου είχαμε ένα πολύ καλό τεστ λίγο πριν το GP του Assen", τόνισε ο Lorenzo. "Τότε ήμασταν οι γρηγορότεροι και τώρα έχουμε μια ακόμα καλύτερη μοτοσυκλέτα! Θέλω να δω το νέο μας επίπεδο σ' αυτή την πίστα. Από φυσικής κατάστασης νιώθω πολύ καλά, ενώ πολύ θετικό ήταν και το τεστ στο Misano, έτσι πάμε με αισιοδοξία στην Aragon", πρόσθεσε.

 

Ο Lorenzo, ο οποίος κέρδισε τον προηγούμενο ισπανικό αγώνα στην Καταλονία, έχει τερματίσει στις θέσεις 4-3-2 στην Aragon, τα προηγούμενα τρία χρόνια. Πάντως την αισιοδοξία του δεν έκρυψε και ο Team Manager της Yamaha, Wilco Zeelenberg: Jorge είναι σε πολύ κατάσταση και η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί αρκετά. Τώρα πρέπει να «ξεκλειδώσουμε» το μυστικό αυτής της πίστας, βάσει αυτών που βρήκαμε στο τελευταίο τεστ και που ήταν πολύ θετικά".

 

Στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας μας, μπορείτε να πάρετε μέρος στη σχετική δημοσκόπηση, για το αν πιστεύετε ότι θα σπάσει το ρόδι η Yamaha στην πίστα της Aragon, ή όχι!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στόχος να παλέψω με τους Jorge-Dani-Marc

« Προηγούμενο άρθρο

Laverty: Στον ίδιο ρυθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα