• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στόχος να παλέψω με τους Jorge-Dani-Marc
Meregalli: Οι προσδοκίες μας στην Aragon είναι υψηλές
Νέα 25/09/2013 - 17:35

Ο Valentino Rossi έχει θέσει ως στόχο του να πάρει το πρώτο του βάθρο στην ισπανική πίστα της Aragon, σε μια πίστα που μόνο ευνοϊκή δεν θα τη χαρακτήριζε κανείς για τη Yamaha στο παρελθόν. Το καλύτερο αποτέλεσμα του Ιταλού θρύλου ήρθε το 2010, πάνω στη M1 του, όταν τερμάτισε στην έκτη θέση.

 

Πάντως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει και με τη συνδρομή του νέου seamless κιβωτίου της Yamaha, ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι έτοιμος να παλέψει με τους Jorge, Dani και Marc για μια θέση στο βάθρο. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο για τον Ιταλό, είναι οι τεχνικές βελτιώσεις και τα πολύ θετικά συμπεράσματα που βγήκαν από το πρόσφατο τεστ του Misano, όπου και ήταν στην τρίτη θέση κοντά στους δυο πρώτους.

 

"Μετά από ένα τεστ, είμαι πάντα πολύ περίεργος για τον επόμενο αγώνα", δήλωσε ο Rossi, ο οποίος κρατά σταθερά την τέταρτη θέση, πίσω από τους τρεις Ισπανούς, στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες. "Το τεστ στο Misano πήγε πολύ καλά, βελτιώσαμε διάφορα στη μοτοσυκλέτα και θέλω να δω αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα στον αγώνα".

 

"Στόχος μου, όπως πάντα, να παλέψω με τους Jorge, Dani και Marc. Στο προηγούμενο τεστ της Aragon, τόσο εγώ όσο και ο Jorge είχαμε καλούς χρόνους. Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά και ανυπομονούμε να βρεθούμε στην πίστα", ολοκλήρωσε.

 

"Πηγαίνουμε στην Aragon με μεγάλες προσδοκίες", σχολίασε από την πλευρά του ο Massimo Meregalli και πρόσθεσε: "Είχαμε δυο καλά τεστ και το τελευταίο στο Misano απέδωσε ικανοποιητικά αποτελέσματα".

 

Θυμίζουμε ότι μπορείτε να ψηφίσετε στη δημοσκόπησή μας, στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας μας, για το αν πιστεύετε ότι θα σπάσει το ρόδι η Yamaha στην πίστα της Aragon φέτος, ή θα συνεχιστεί η δυσμενής παράδοση για το εργοστάσιο από την Iwata!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Pedrosa είναι το νούμερο 1

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Να σπάσουμε το ρόδι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα